Rise'ın oyuncu kadrosuna iki yeni takviye!

Rise'ın oyuncu kadrosuna iki yeni takviye! Friday Night Lights'ın eski dizi sorumlusu Jason Katims ve Hamilton yapımcısı Jeffrey Seller'in elinden çıkan NBC'nin yeni sezon dizilerinden Rise'ın oyuncu kadrosuna iki yeni takviye yapıldı.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2017 - 23:25
Gündem

Friday Night Lights'ın eski dizi sorumlusu Jason Katims ve Hamilton yapımcısı Jeffrey Seller'in elinden çıkan NBC'nin yeni sezon dizilerinden "Rise"ın oyuncu kadrosuna iki yeni takviye yapıldı.

Tony Ödülü adayı Stephanie J. Block (Falsettos) ve Mark Tallman (Single Ladies) ikilisi NBC dramasının oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle dahil oldular.

How I Met Your Mother'ın yıldızı Josh Radnor'ın başrolünde yer aldığı ve eski adı Drama High olan "Rise", Michael Sokolove'nin 2003 senesinde yazdığı Drama High isimli kitaptan esinlenerek ekranlara uyarlanan bir yapım.

17-09/01/rise-foto.jpg

"RISE" KONUSU

Katims'in senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi ezber bozan bir tiyatro öğretmeninin yaşamını bizlere sunacak. Birer saat süreli bölümlerden oluşacak dizide kendini işine adamış, ilham verici ve iyi bir aile babası olan Lou Mazzuchelli'nin (Radnor) okulun artık işlevsiz hale gelen tiyatro bölümünü devralması ve sadece okulu değil, aynı zamanda tüm işçi sınıfı kasabasını da hareketlendirmesini izleyeceğiz.

Block dizide Patricia Simons'ın dindar Katolik annesine hayat verirken; Tallman ise Robbie'nin başarılı babası Detrell Thorne karakterini canlandıracak.

17-09/01/rise-dizi.jpg

RISE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Josh Radnor, Damon J. Gillespie, Auli'i Cravalho, Shirley Rumier, Joe Tippet, Ted Sutherland, Taylor Richardson, Marley Shelton, Casey Johnson, Shannon Purser, Erin Kommor gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Rise'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşacak.

17-09/01/rise-poster.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin