resim yok
05 Ocak 2012 - 00:00

 

Özcan Deniz, yeni filmi “Evim Sensin”de eski sevgilisi Fahriye Evcen’le kamera karşısına geçecek.
Yapımcılığını Avşar Film ve DNZ Film’in üstlendiği filmin yaklaşık 3 aydır süren kadın oyuncu arayışları sonunda Fahriye Evcen ile anlaşıldı. Başrollerini Özcan Deniz ve Fahriye Evcen’in paylaşacağı Evim Sensin’in çekimleri Ocak ayının sonunda başlıyor. 3 yıl boyunca bir küs bir barışık aşk yaşadıktan sonra ayrıldığı Fahriye Evcen ile ilk kez
kamera karşısına geçecek olan Deniz, filmle ilgili olarak, “1 yıldır üzerine çalıştığım bir proje bu. Filme başladığımdan beri Fahriye Evcen’den başkasını hiç düşünmedim. Onu iyi tanıdığım için rolü bir terzi gibi onun üzerine diktim. Ayrılmamızın ya da özel yaşamımızın filmi onunla çekmeme engel olmasını istemedim. O da rolü ve senaryoyu bildiği için tereddüt etmeden kabul etti” diye konuştu.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin