resim yok
05 Ocak 2012 - 00:00

 

Engin Akyürek’le geçen ay görüntülendiğinde “Sadece arkadaşız” diyen model Cansu Taşkın, facebook sayfasından Akyürek’le çekilmiş fotoğraflarını paylaştı. Üstelik “photoshop olduğu” iddialarını da reddetti
 
Geçen ay Şişli’de “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinin Kerim’i Engin Akyürek’le görüntülenen 20 yaşındaki model Cansu Taşkın, facebook sayfasından Akyürek’le fotoğraflarını paylaştı. Akyürek’le bir pozunu da profili yapan Taşkın, fotoğraflar kısa süre içinde internet sitesinde yayılınca da profilini değiştirdi. Akyürek’in Cansu Taşkın ile aşk yaşamasına karşı çıkan fanları ise fotoğrafların photoshop olduğunu iddia etti. Taşkın ise hem photoshop iddiasını yalanladı, hem ilişkisini itiraf etti, hem de kendisini beğenmeyen Demet Akalın’a cevap verdi.
Taşkın photoshop iddilarına “Photoshop olduğuna inanmak istiyorsanız, Engin’i arayıp sorarsınız. Engin bu fotoğrafları iyi bilir” dedi. Engin Akyürek’le ilişki yaşayıp yaşamadığı sorularına önceki hafta gördüğü tepkiler üzerine “Sadece arkadaşız” karşılığını veren Taşkın, şimdi ağız değiştirdi. Taşkın, “Engin’le devam eden çok güzel ilişkimiz var. Ama çıkan haberler bizi çok yıprattı. Bundan sonra özel hayatımla gündeme gelmek istemiyorum” diye konuştu.
 
Engin Akyürek’in hayranı olan Demet Akalın’ın, fotoğrafını görünce “Engin Akyürek gözümden düştü, zevksizmiş” yorumuna ise Taşkın, “Birisinin laf etmeden önce kendi geçmişine bakması lazım... Demet Akalın, önce aynaya baksın. Yaşına saygı duyduğumdan dolayı bir şey söylemek istemedim. Ama kendisi örnek sanatçı mı, değil mi? ilk önce bunu çözsün” diyerek Akalın’ı eleştirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin