resim yok
29 Temmuz 2012 - 00:00

 

Nurgül Yeşilçay, Fransız yapımı kısa metraj “Robbery on the Champs Elysees”deki rolü yüzünden bu yıl Cannes’da yarışan “Holly Motors”da oynama şansını kaybetti. Önce Yeşilçay’a teklif edilen rol, Eva Mendes’in oldu.
 
 
Fatih Akın’ın 2007’de Cannes’da yarışan “Yaşamın Kıyısında” filmi, Nurgül Yeşilçay’a Avrupa kapılarını açtı. O filmdeki rolüyle ilk olarak Donna Vermeer’in dikkatini çeken başarılı oyuncu, Fransa’daki görüşmelerin ardından ünlü yönetmenin “Robbery on the Champs Elysees” adlı kısa filminin kadrosuna katıldı. Ancak post prodüksiyon aşaması halen süren 24 dakikalık bu kısa film, Yeşilçay’ın daha büyük bir fırsatı kaçırmasına yol açtı. Paris’te yaşayan Nadya adlı çingeneyi canlandırdığı filmin çekimleri Vermeer’in ayağını kırmasından dolayı vaktinde tamamlanamayınca, Yeşilçay’ın bu yıl Cannes’da yarışan “Holly Motors”da oynama şansı kalmadı. Yeşilçay, yönetmen Leos Carax ile görüşüp prensipte anlaşmış olmasına rağmen zaman uyuşmazlığı yüzünden filmdeki Kay M karakterini oynayamadı. O rol daha sonra Eva Mendes tarafından canlandırıldı.
 
Şahane çingene   
 
Nurgül Yeşilçay, bazı görüntüleri internete sızan “Robbery on the Champs Elysees” filmiyle ilgili şunları söyledi: “Romanyalı bir çingeneyi oynuyorum. Hırsızlık yapıyor ama aslında çok iyi niyetli, şahane biri! Filmde bir de şarkı patlatacağım.”   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin