resim yok
28 Temmuz 2012 - 00:00

 

Ekranların fenomen dizilerinden Adını Feriha Koydum dizisinin başrol karakterleri Feriha ve Emir reklam malzemesi oldu.
 
Adını Feriha Koydum'un çekimlerinin yapıldığı Beykent Üniversitesi, dizinin yıldızlarını kullanarak reklam yaptı. Beykent Üniversitesi'nin tanıtım günleri için okula gelenler karşılarında Hazal Kaya'nın canlandırdığı Feriha ile Çağatay Ulusoy'un canlandırdığı Emir karakterlerinin üniversite logosu altında resimlerinin bulunduğu reklam panoları ile karşılaştılar.
 
Üniversite yönetimi, dizide Beykent Üniversitesi'nde eğitim görmüş Feriha ve Emir karakterlerini kullanarak, yeni öğrencilerin okullarını seçmesini sağlamaya çalıştılar. Bu reklam kampanyasıyla dizide ayrılan ikili reklamlarla tekrar birleşmiş oldu.
 
HAZAL DİZİDEN AYRILMIŞTI
 
'Adını Feriha Koydum'un başrol oyuncusu Hazal Kaya tartışmalı bir şekilde dizinin 2. sezonundan sonra ayrılma kararı almıştı.
 
Genç oyuncu Adını Feriha Koydum'un final yapacağının açıklanmasını üzerine 'Son Yaz Balkanlar' dizisi ile anlaşmıştı.
 
Adını Feriha Koydum'un devam kararı vermesi üzerine dizinin yapımcısıyla karşı karşıya gele güzel oyuncunun, fotoğraflarının reklam malzemesi yapılmasına ne tepki vereceği merak konusu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin