Romantik komedi üçlemesinin son filmi Keşke Benim Olsan 3 Netflix'te! Detaylar!

Out of My League koleksiyonunun 3. ve son filmi olan İtalyan romantik komedi filmi "Keşke Benim Olsan 3 (Forever Out of My League)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları....

Romantik komedi üçlemesinin son filmi "Keşke Benim Olsan 3" ile seri tamamlanıyor!

SERİNİN SON FİLMİ "KEŞKE BENİM OLSAN 3" YAYINDA!

Out of My League koleksiyonunun 3. ve son filmi olma özelliğini taşıyan İtalyan romantik komedi filmi "Keşke Benim Olsan 3 (Forever Out of My League)" Netflix'te yayınlandı.

01 Nisan 2022 Cuma tarihinde yayınlanan filmin süresi 1 saat 45 dakika.

"KEŞKE BENİM OLSAN 3" KONUSU

Orijinal ismi "Sempre più bello" olan yapımın konusu şöyle:

Out of My League ve Still Out of My League'in ardından gelen serinin üçüncü filmi olan Forever Out of My League'de Ludovica Francesconi yeniden tuhaf kız Marta rolüyle karşımızda!

Ameliyattan sonra Marta'nın hayatı tehlikede, gerçek aşk ise yanı başındadır. Peki, kalbi eski sırlara ve kör talihine dayanabilecek midir? İşte son filmde bu soruların cevabını alıyoruz.

22-04/02/sempre-piu-bello.jpeg

Keşke Benim Olsan 3'te Ludovica Francesconi'ye Giancarlo Commare (Gabriele), Gaja Masciale (Federica), Jozef Gjura (Jacopo), Jenny De Nucci (Rebecca), Drusilla Foer, Riccardo Niceforo (Giacomo), Diego Giangrasso (Dario) gibi isimler eşlik ediyor.

Roberto Proia & Michela Straniero ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda bir önceki filmde olduğu gibi Claudio Norza oturuyor.

Eagle Pictures yapımcılığında hazırlanan Forever Out of My League'in müziklerinde ise Enrico Gabrielli'nin imzası bulunuyor.

22-04/02/sempre-piu-bello-poster.jpg

"Keşke Benim Olsan" filmi ile başlayan romantik komedi üçlemesinin son filminin tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Sempre Più Bello" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin