Room 104 dizisi 4. sezonuyla bitiyor! Final sezonunun detayları ve oyuncuları belli oldu!

HBO'nun antoloji dizisi Room 104 sona geliyor! Room 104 dizisinin 4. ve final sezonunun detayları belli oldu!

Mark ve Jay Duplass kardeşlerin (Animals, Togetherness) arkasında olduğu fark yaratan dizi "Room 104"un geleceğine dair önemli haberler geldi!

"ROOM 104" FİNAL YAPIYOR!

Hikayesi gösterişli olmayan bir otelin tek bir odasında geçen, otele giriş yapıp ayrılan farklı insanların serüvenlerini komedi, dram ya da korku tarzında izleyiciye aktaran antoloji türündeki yapımın yaklaşmakta olan 4. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı duyuruldu.

Yapım böylelikle HBO'nun yakın dönemde sona eren Silicon Valley, Veep, Game of Thrones, The Deuce, Ballers ve Divorce gibi final yapan dizilerinin arasına katılmış olacak.

20-05/12/room-104-dizi.jpg

"ROOM 104" 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri 2019 yılı içinde tamamlandığından şu sıralar tüm dünyayı ve tüm sektörleri olumsuz etkileyen Covid-19 salgınından etkilenmeyen 4. sezon 24 Temmuz 2020 Cuma tarihinde başlayacak.

Dördüncü sezon ile ilgili ayrıntılara bakacak olursak:

- Sezonun hikayeleri arasında sadece bir gecelik performans veren yabancı bir sanatçı, karanlık geçmişi ile savaşan bir kadın, bir oyuncak ev ve zamanda dolaşım temalı hikayeler bulunuyor.

- Yeni sezon oyuncu kadrosu şu şekilde: Hari Nef, Logan Miller, Jillian Bell, Jon Bass, Dave Bautista, Melissa Fumero, Vivian Bang, Finn Roberts, Adam Shapiro, Breeda Wool, Kevin Nealon, Erinn Hayes, Ron Funches, Sadie Stanley, Shannon Purser, Kendra Carelli, Benjamin Papac, Alison Jaye, Tim Granaderos, Oliva Crocicchia, Harvey Guillen, Gary Cole, Linda Lavin, Jennifer Kim, Kevin McKidd, Desean Terry, Suzanne Nichols, Leonardo Nam, Lily Gladstone, Jordyn Lucas, Natasha Perez, Jake Green, Ntare Guma Mbaho Mwine, Rebecca Hazlewood, Susan Park.

Dördüncü sezon yönetmen kadrosu Mark Duplass, Karan Soni, Ross Partridge, Jenée LaMarque, Mel Eslyn, Lauren Budd, Natalie Morales, Patrick Brice, Julian Wass ve Sydney Fleischmann'dan oluşuyor.

- Sezonun yazar ekibinde Mark Duplass, Jenée LaMarque, Lauren Parks, Mel Eslyn, Lauren Budd, Bryan Poyser ve Julian Wass yer alıyorlar.

20-05/12/room-104-izle.jpg

Room 104'un yürütücü yapımcı kadrosu Mark Duplass, Jay Duplass, Sydney Fleischmann, Mel Eslyn, Tyler Romary ve Julian Wass'tan oluşuyor.

"Room 104" (HBO) tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin