Roseanne yeni versiyonda Sarah Chalke'ın rolü belli oldu!

27 Mart 2018 tarihinde prömiyerini gerçekleştirecek Roseanne'nin yeni versiyonunda Sarah Chalke farklı bir karakterle karşımızda olacak.

Volkan Küçükel
24 Aralık 2017 - 01:44
Gündem

1988'den 1997 senesine kadarki zaman diliminde dokuz sezon boyunca ortalama bir Amerikan ailesinin yaşadıklarını ekranlara getiren efsane komedi dizisi Roseanne 20 yıllık uzun bir aranın ardından yeni sezonuyla dönüş hazırlığında.

Dizinin 8 bölümden oluşacak ve 27 Mart 2018 tarihinde prömiyerini gerçekleştirecek yeni sezonuyla ilgili detaylar gelmeye devam ediyor.

ROSEANNE YENİ VERSİYONUNDAN DETAYLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR

Roseanne'nin son sezonlarında Becky Conner-Healy karakteriyle izlediğimiz Sarah Chalke'nin ABC ekranlarında yeniden canlanacak dizide bu kez farklı bir karakterle rol alacağını biliyoruz. Aktrisin yeni karakterinin hikayeye nasıl dahil olacağı konusunda da bazı detaylar geldi.

17-12/24/sarah-chalke.jpg

CHALKE'IN KARAKTER DETAYLARI

Chalke'ı, Roseanne'nin yeni sezonunda orta sınıfa mensup evli bir kadın olan ve Becky (Alicia Goranson) ile özel bir ilişkisi olacak Andrea karakteriyle izleyeceğiz.

Chalke, Roseanne'de ilk altı sezonun ardından 1993 senesinde Goranson'un oyuncu kadrosundan ayrılmasından sonra onun yerine geçmiş ve kalan sezonlarda Becky Conner karakterine hayat vermişti.

Goranson dizinin yeni versiyonunda rolünü geri alırken; showrunner Bruce Helford, yürütücü yapımcılar Tom Werner, Whitney Cummings ve Sara Gilbert, Chalke'a da oyuncu kadrosunda yer verebilmek için böyle bir yol buldu.

17-12/24/sarah-chalke-alicia-goranson.jpg

Roseanne Barr (Roseanne Conner), John Goodman (Dan Conner), Laurie Metcalf (Jackie Harris), Goranson (Becky Conner-Healy), Sara Gilbert (Darlene Conner), Michael Fishman (D.J. Conner), Emma Kenney (Harris Conner-Healy), Ames McNamara (Mark Conner-Healy) ve Jayden Rey (Mary Conner) Roseanne'nin oyuncu kadrosunda bulunan isimler.

Roseanne'nin konuk yıldızları arasında ise Estelle Parsons (Beverly Harris), Sandra Bernhard (Nancy Bartlett), Johnny Galecki (David Healy), Natalie West (Crystal Anderson), James Pickens, Jr. (Chuck Mitchell) ve Adilah Barnes (Anne Marie Mitchell) gibi isimler bulunuyor.

Dizinin 27 Mart'ta gerçekleşecek geri dönüşü ABC'de bir saatlik özel prömiyer yayınıyla gerçekleşecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin