Ruhun Duymaz 1. bölümüyle bu akşam FOX'ta başlıyor! Ruhun Duymaz oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Fox'un bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Ruhun Duymaz, iddialı senaryosuyla izleyiciyle buluşuyor. Ruhun Duymaz dizisi oyuncuları kimlerdir? Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Ruhun Duymaz dizisi hangi gün başlıyor? Ruhun Duymaz Onur kimdir? Şükrü Özyıldız kimdir? Ruhun Duymaz Ece kimdir? Burcu Özberk kimdir? Ruhun Duymaz dizisi Civan kimdir? Tuğrul Tülek kimdir? Ruhun Duymaz'ın Handan'ı Zuhal Gencer kimdir? Ruhun Duymaz'ın Ayla'sı kimdir? Ülkü Duru kimdir? Ruhun Duymaz'ın Hilal'i Aslı Sümen kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
24 Temmuz 2023 - 12:40
Kültür Sanat

Fox'un kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Ruhun Duymaz bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Ruhun Duymaz dizisi konusu nedir? Ruhun Duymaz oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Ruhun Duymaz dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İLGİLİ İÇERİK

İşte detaylar! Ruhun Duymaz dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-07/22/avasv.PNG

Ece (Burcu Özberk): Ece, ülkenin gelmiş geçmiş en iyi mücevher hırsızı. Güzel, zeki, pratik, içgüdülerine göre davranan, asi bir genç kadın. Ailesiz büyümüş, sokakta yaşayarak hayata tutunmuş. Aynı zamanda muhteşem bir aşçı.

23-07/22/xcz.PNG

Onur (Şükrü Özyıldız): Gerekmedikçe konuşmayan, düzenli, disiplinli, hayatta kuralları ve prensipleri için yaşayan bir adam Onur. Babasının izinden girdiği teşkilattaki görevi onun her şeyi. Bu kadar özenerek kurduğu düzende, ona nefes aldıran tek bir tutkusu ise çocukluğundan beri hobi olarak yaptığı mücevher işçiliği.

23-07/22/ava.PNG

Müfit (Şehsuvar Aktaş): Aile mesleğini sürdürmüş, Mardinli bir kuyumcu ustası Müfit. Köklerine ve mesleğine kalpten bağlı. Etliye sütlüye karışmaz, kimseyle fazla samimi olmaz, işinde gücünde, gereksiz şeylere zaman ve enerji harcamaz. Çocukluğundan beri tek Ayla’ya platonik aşık.

23-07/22/h-iloa.PNG

Hilal (Aslı Sümen): Civan Koral’ın gözdesi, biricik kardeşi. Ailenin prensesi. İngiltere’nin en iyi üniversitelerinden birinde işletme okumuş, saf görünen zeki bir kadın Hilal; Koral Mücevherat’ta çalışıyor. İmajı onun için çok önemli.

23-07/22/s.PNG

Ayla (Ülkü Duru): Ayla, MİT’in ilk kadın ajanı. Tatlı, neşeli minnoş bir teyze. Kimse onun ajan olduğuna inanmaz. İşte Ayla’nın çok başarılı bir ajan olmasının arkasında da bu yatıyor. Olaylara farklı bir bakış açısı ve standart dışı becerileri var.

23-07/22/a.PNG

Civan (Tuğrul Tülek): Civan, Koral Mücevherat’ın sahibi. Ağzı iyi laf yapıyor, zeki ve tekinsiz bir adam. Aileden kalan tek bir kuyumcu dükkanını, mağazalar zinciri olan dev bir markaya dönüştüren bir dahi ve bu şirketi kaçakçılık işleri için paravan olarak kullanıyor. Ailesine, özellikle kardeşi Hilal’e çok düşkün.

23-07/22/ekran-alintisi.PNG

Handan (Zuhal Gencer): Hilal, Civan, Murat ve Elif’in annesi. Kibar, soğuk ve kibirli bir kadın. Civan onun gözbebeği. Hayatı hep kurallarına göre yaşamış; konumu, ailesi, çocukları yüzünden hiçbir zaman içinden geldiği gibi davranamamış.

Ruhun Duymaz, her Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin