Run dizisi 12 Nisan'da HBO'da başlıyor! Run konusu, fragmanı, oyuncuları

Komedi ve gerilim öğelerini harmanlayan HBO komedisi Run 12 Nisan 2020 Pazar günü başlıyor. Merritt Wever ve Domhnall Gleeson'lu dizinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Fleabag ekibinin arkasında olduğu, Merritt Wever ve Domhnall Gleeson'lu romantik-kara komedi türündeki HBO dizisi "Run" 12 Nisan 2020 Pazar akşamı HBO'da başlıyor!

Vicky Jones'un yaratıcı, Phoebe Waller-Bridge'in yürütücü yapımcı sıfatıyla yer aldıkları yeni komedi dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

Peki, Run nasıl bir dizi? Konusu ne? Oyuncu kadrosunda ve yapım ekibinde kimler yer alıyor? İşte detaylar...

20-04/11/run-1x01-foto1.jpg

"RUN" KONUSU

Run'ın hikayesi; üniversite yıllarındaki sevgilisi Billy Johnson'dan kendisini her şeyi bırakmaya davet eden "Run" yazılı bir mesaj aldığında 17 yıl önce yaptıkları anlaşmayı yerine getirmek için onunla Grand Central Terminali'nde buluşan kendini yeniden keşfetmek isteyen bir kadın Ruby Richardson'ın banliyöde geçen monoton hayatının tepetaklak olmasını konu ediniyor.

"RUN" OYUNCU KADROSU

Başrollerdeki Nurse Jackie oyuncularından iki Emmy ödülü sahibi Merritt Wever (Ruby) ve son olarak Star Wars filmlerinde General Hux olarak izlediğimiz Domhnall Gelleson'un (Billy) yanında Phoebe Waller-Bridge'i (Fleabag) dizinin hikayesinde Ruby ve Billy'nin yolculuklarında tanıştığı bir kadın Laurel karakteriyle konuk oyuncu olarak izleyeceğiz.

Oyuncu kadrosunda ayrıca; Ruby'nin kocası Laurence rolüyle Rich Sommer (Mad Men), polis dedektifi Babe Cloud rolüyle Tamara Podemski (Coroner) ve Billy'nin eski kişisel asistanı Fiona rolüyle Archie Panjabi (I Know This Much Is True) gibi isimler yer alıyor.

20-04/11/run-dizi-poster.jpg

SEZONUN AÇILIŞ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Vicky Jones'un senaryosunu kaleme alıp, Kate Dennis'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun açılış bölümü olan "Run"ın konusu şöyle:

Ruby Richardson, sıradan bir Salı sabahı üniversite yıllarından eski sevgilisi yaşam gurusu Billy Johnson'dan New York uçağına binmesi ve ülkeyi bir uçtan bir uca kat eden trene binmesi yönünde bir mesaj aldığında tekdüze banliyo yaşamından sıyrılarak onunla buluşur.

Maceraları başlarken; birbirlerinin sırlarını araştırıp bulmaya çalışan Ruby ve Bill aralarında hala var olan gerginlikle de savaşırlar.

Fleabag ve Killing Eve'de birlikte çalışmalarının ardından yeni bir proje için bir kez daha güçlerini birleştiren Waller-Bridge ve Vicky Jones'a yürütücü yapımcı kadrosunda Emily Leo, Kate Dennis, Jenny Robins ve Oliver Roskill eşlik ediyorlar.

"RUN" AÇILIŞ BÖLÜMÜ TANITIM KARELERİ

20-04/11/run-1x01-foto3.jpg

20-04/11/run-1x01-foto2-1586560710.jpg

20-04/11/run-1x01-foto4.jpg

20-04/11/run-1x01-foto5.jpg

"Run" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin