resim yok
17 Mart 2009 - 00:00

“İmkansız Aşk'ın çekimleri sırasında kurusıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ölümden dönen Serkan Altunorak, Rus ruleti sahnesinde yaşananları Kürşat Başar'’a anlattı. Sekan Altunorak, sette yapılan bir espri yüzünden kurşunun unutulduğunu söyledi. Ebru Gündeş'le beraber rol aldığı İmkansız Aşk'ın bir sahnesinde rol gereği kafasına tabancayı dayayan Serkan Altunorak, tetiği çektiği anda kanlar içinde yere yığılmıştı. Kuru sıkı tabancanın dolu unutulması yüzünden ağır yaralanan ve uzun süre tedavi gören Serkan Altunorak, o gün yaşananları Kürşat Başar'’ın CNN Türk'’teki programında anlattı. Kurşunun setteki eğlenceli ortam yüzünden silahta unutulduğunu söyleyen oyuncunun açıklamalarına Televizyongazetesi.com sitesi de geniş yer verdi: İlk anda vurulduğumu anlamadım “Kamera bendeyken silaha kurşun kondu ve sonra çekim durdu. Derken bir espri yapıldı, gülündü falan, unutuldu kurşun içinde. Sonrasında ‘oyun’ dendi, ben tabancayı aldım, kafama getirdim, çektim. Çok şiddetli bir ses geldi. Koltuğa devrildim, ‘Ulan ne kadar inanarak oynuyorum, silahın sesini duydum’ dedim. O kadar şuursuzum ki... Elimi götürdüm suratıma, kan... Burada bir delik falan. Benim oniki dakikam yok. Ambulansta kendime geldim.” Serkan Altunorak, Hafta Sonu dergisine verdiği röportajda "yakışıklılığımın dezavantaja dönüştüğü dönemler yaşadım"” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin