Rüzgarın Kalbi Ekranlara Veda Ediyor!

Rüzgarın Kalbi bu akşam 20.00'da son kez izleyiciyle buluşacak. Rüzgarın Kalbi neden final yapıyor? Dizinin final bölümünde neler yaşanacak? İşte detaylar!

Ağustos ayının son haftasında ilk kez Fox TV'de ekrana gelen Rüzgarın Kalbi bu akşam 20.00'da sürpriz bir şekilde final yapıyor. Birkaç hafta öncesine kadar yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden Rüzgarın Kalbi nasıl oldu da birden bire düşüşe geçti? Dizinin ekranlara veda edişinin perde arkasını ve bu akşam yayınlanacak final bölümünü sizin için inceledik.

16-10/24/ruzgarin-kalbi-1477310748.jpg

Rüzgarın Kalbi Neden Final Yapıyor?

Yayınlandığı ilk bölümden itibaren başarılı bir çıkış yakalayan Rüzgarın Kalbi sürpriz bir kararla bu akşam 20.00'da son kez sevenleriyle buluşuyor. Rüzgarın Kalbi dizisinin ekranlara veda edecek olmasının arkasında hangi gerekçe yatıyor? Bildiğiniz gibi Rüzgarın Kalbi birkaç hafta öncesine kadar cumartesi günleri ekrana geliyordu. Cumartesi akşamları yayınlanan ve reyting sıralamasında birçok kez zirveye oynayan dizi kanalın yayın gününü pazartesiye alması sonrası büyük bir düşüşe geçti. Dizinin pazartesi günleri yeterince izlenmemesi sonrası kanal Rüzgarın Kalbi'ni bitirme kararı aldı.

Başrol Oyuncusu Sitem Etti!

Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi dizisinin sürpriz bir şekilde final kararı alması sonrası dizinin başrol oyuncusu Burak Serdar Şanal kanala sitem etti. Instagram hesabından yayınladığı mesajda kanal yöneticilerine ateş püsküren ünlü oyuncu dizide birlikte çalıştığı ekibine teşekkürlerini sundu.

16-10/24/burak-serdar-sanal-instagram.jpeg

Rüzgarın Kalbi 9. (Final) Bölümünde Neler Yaşanacak?

Fox TV'de yayınlanan Rüzgarın Kalbi dizisinin final bölümünde heyecan dolu dakikalar izleyiciyi bekliyor. Rüzgar ve Zeynep İtalyan iş adamlarıyla karlı bir anlaşma yapıyor. Rüzgar Meltem'i tamamen unutarak Zeynep'e yoğunlaşıyor. Kutay ve Rüzgar arasındaki gerilim tavan yapıyor. Rüzgar Kutay'ın işlediği suçları ispatlamaya çok yaklaşıyor. Rüzgarın Kalbi final bölümüyle bu akşam son kez izleyiciyle buluşuyor. Dizideki tüm soru işaretleri 9. bölümde son buluyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin