Rüzgarın Kalbi Hangi Güne Alındı?

Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Rüzgarın Kalbi'nin başka bir güne alındığı açıklandı. Rüzgarın Kalbi hangi güne alındı? Detaylar haberimizde!

İrem Karadayı
11 Ekim 2016 - 21:00
Magazin

Fox TV’nin sevilen dizilerinden Rüzgarın Kalbi’nin yayınlandığı gün değişti. Binlerce hayranı olan ve her cumartesi reyting rekorları kıran dizinin bundan böyle pazartesi günleri yayınlanacağı açıklandı.

Yeni Bölüm Hangi Gün Yayınlanacak?

Gerek hikayesi, gerekse iddialı kadrosuyla yeni yayın döneminin en çok dikkat çeken dizilerinden biri olan Rüzgarın Kalbi’nin yayınlandığı günün değişmesi akıllara yeni bölümün haftaya hangi gün yayınlanacağı sorunu getirdi. Fox TV resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla konuya açıklık getirdi. Yapılan açıklamaya göre Rüzgarın Kalbi 17 Ekim tarihinden itibaren Pazartesi günleri saat 20.00’da Fox TV ekranlarında olacak.

16-10/11/ruzgarin-kalbi.jpg

Rekabet Kızışıyor!

Rüzgarın Kalbi dizisinin 17 Ekim’den itibaren pazartesi günleri yayınlanacak olması büyük bir rekabet ortamının oluşmasına da sebep oldu. Zira Rüzgarın Kalbi bundan böyle Show TV’nin sevilen dizisi “İçerde” ile aynı gün ve aynı saatte ekrana gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin