Tuba Büyüküstün At Binmeyi Öğreniyor!

Star TV'nin iddialı yapımlarından Cesur ve Güzel'in ünlü başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün dizi için at binmeyi öğrendiği ortaya çıktı. Detaylar haberimizde!

İrem Karadayı
11 Ekim 2016 - 19:29
Magazin

Ünü Orta Doğu’ya kadar yayılan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün, önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek olan Cesur ve Güzel için yoğun bir şekilde hazırlık yaptığı öğrenildi. Tuba Büyüküstün, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte rol alacağı film için at binmeyi öğreniyor.

Çok Yakında Star TV’de!

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaşacağı iddialı yapım Cesur ve Güzel’in önümüzdeki haftalarda Star TV ekranlarında başlayacağı öğrenildi. Yeni yayın döneminin en çok dikkat çeken televizyon dizilerinden biri olması beklenen Cesur ve Güzel, şimdiden yurt içinde ve yurt dışında belirli bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda.

At Binmeyi Öğreniyor

Yeni yayın döneminin iddialı yapımlarından Cesur ve Güzel’in ünlü başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, dizi için yoğun bir şekilde hazırlık yapıyor. Güzel oyuncu Cesur ve Güzel için at binmeyi öğreniyor.

Tuba Büyüküstün Kimdir?

Kariyeri boyunca birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol alan Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında çeşitli reklam filmlerinde küçük roller alan Büyüküstün, Tomris Giritoğlu sayesinde profesyonel oyunculuğa başladı. 2003 yılından beri aktif olarak dizi ve sinema sektöründe kariyerine devam eden güzel oyuncu ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Çemberimde Gül Oya adlı diziyle dikkatleri üzerine çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin