Sadakatsiz dizisinden nefes kesen ilk tanıtım yayınlandı!

Yeni dizi Sadakatsiz'den ilk tanıtım geldi.

Merve Mutlu
24 Eylül 2020 - 11:16
Gündem

Başrolünde Cansu Dere'nin yer aldığı Dr. Foster adlı dünyaca ünlü diziden uyarlanacak olan Sadakatsiz dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı nihayet yayınlandı.

20-09/24/adakatsiz.png

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu ve Dilara Pamuk ile Kenan Hamamcıoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı Sadakatsiz dizisi ilk tanıtımı ile büyük beğeni topladı. Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Sena Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi çok sevdiği kocası tarafından aldatılan bir kadının hikayesini konu alıyor.

Sadakatsiz dizisinden nefes kesen ilk tanıtım yayınlandı!

20-09/24/cansu-dere.png

Sadakatsiz'in ilk tanıtımında kocası ile birlikte, kocasının projesine yatırım yapan ailenin evinde yemekte olan Asya, yemekte olduğu ailenin kızları ile kocasının ilişkisi olduğunu ve kızın hamile olduğunu açıklıyor.

Sadakatsiz ilk tanıtım:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin