Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder anne oldu! Diziye bir süre ara verecek!

Sevilen dizinin oyuncusu annelik heyecanı yaşıyor.


12 Şubat 2021 - 13:51
Magazin

Dünyaca ünlü Doctor Foster dizisinden uyarlanarak hazırlanan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinin sevilen karakterlerinden biri olan Derya'yı canlandıran Özge Özder, büyük bir heyecanla beklediği bebeğine kavuştu. 

Sinan Güleryüz ile birlikte Eva Luna ismini verdikleri bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan Özder, sosyal medyadan da neşeli paylaşımlarda bulundu. Müjdeli haberi instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyuran Özge Özder, “Tüm merak edenlere… Luna bebek ve biz çok iyiyiz. Çok şükür. Bu süreçte duaları ve iyi dilekleri ile bize yoldaşlık eden tüm güzel kalplere bin teşekkür. Anne olmak isteyen herkes için bol bol dua ettim bugün. Hepinizi sevgiyle kucaklarım canlar” diye mesaj yayınladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin