Sadece Sen'in kadrosuna Kardeş Çocukları'nın Volkan'ı Furkan Andıç da katıldı!

Karga Seven tarafından Fox ekranları için hazırlanan Sadece Sen adlı yazlık dizisinin kadrosuna Furkan Andıç da katıldı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
19 Nisan 2019 - 16:41
Yeni Bölüm

Fox ekranları için Karga Seven tarafından hazırlanan ve kadrosunda Ali YağcıAslıhan Malbora ve Ali Gözüşirin'in yer alacağının kesinleştiği Sadece Sen kod adlı yazlık dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. 

19-04/19/furkan-andic.png

Furkan Andıç Sadece Sen dizisinde!

Star tv ekranlarında yayınlanan ve kadrosunda: Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Mehmet Aslantuğ gibi isimleri buluşturan Kardeş Çocukları dizisinde Volkan karakterini Furkan Andıç canlandırıyordu. Kardeş Çocukları ekran macerasına devam ederken, Andıç sevilen diziden ayrıldı ve Sadece Sen adlı yazlık dizinin kadrosuna geçti. Dizideki Volkan karakterinin ayrılığının da yeniden Kanada'ya gitmesi ile olacağı konuşuluyor. 

Furkan Andıç'ın Sadece Sen dizisinde nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmezken, dizide rol alması için görüşülen Aybüke Pusat'ın isminin henüz kesinleşmediği de Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiler arasında. 

Sadece Sen dizisinin konusu ne?

Çalışmaları devam eden ve yaz boyunca Fox ekranlarında izleyici karşısında olacak olan Sadece Sen dizisi: Burak (Ali Yağcı) ve Selin adındaki iki ayrı insanın, birbirinden habersiz bir şekilde aynı villayı alması ile başlayacak bir romantik komedi olacak.

Dizi hakkında gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz..

Furkan Andıç kimdir?

19-04/19/sadece-sen.jpg

Furkan Andıç, 1990 istanbul doğumlu olup Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okumuş, daha sonra Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı.
2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent rolüyle oyunculuk kariyerine başlayan Andıç'ın, 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim karakteriyle yıldızı parlamıştır. 2015 yılında ise Atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin