Şahane Hayatım 14. Bölümde Mesut için yeni bir dönem başladı! Şebnem çocukların velayetini kazandı!

Ay Yapım imzalı, FOX’un yeni dizisi Şahane Hayatım 14. bölümüyle ekrana geldi. Peki Şahane Hayatım 14. bölümde neler oldu? Şahane Hayatım 15. bölümde neler olacak? Şahane Hayatım 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Şahane Hayatım dizisi nerede çekiliyor? Şahane Hayatım izle! Şahane Hayatım 7. bölüm izle! Şahane Hayatım reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Şubat 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı FOX’un sevilen dizisi Şahane Hayatım 14. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ŞAHANE HAYATIM 14. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Şebnem Onur’un çocuklar üzerinden yaptığı tehdit sonrası yeniden büyük bir mücadelenin içine düşer. Mesut Şebnem’i korumak ve ölen arkadaşının intikamını almak için Selo ve İzzet’i susturmanın yollarını arar. 

Yaşananlar sonrasında önemli bir karar alan Mesut için yeni bir dönem başlayacaktır. Melisa’nın hiç beklenmeyen hamlesi boşanma davasının seyrini değiştirir. 

Onur ‘un eline geçen görüntüler işleri daha karmaşık bir hâle getirir. Onur ve Aysel arasında ipler kopma noktasına gelir. Şebnem, Gümüşçü ailesi ile girdiği bu mücadeleden zaferle çıkabilecek midir?

Şahane Hayatım 15. Bölümüyle 14 Şubat Çarşamba saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin