Sahipli korku dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Türkiye'nin ilk korku dizisi Sahipli, bu hafta yayın hayatına başlayacak. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
22 Şubat 2017 - 22:29
Gündem

Yeni nesil online izleme platformu BluTV'de Türkiye'nin ilk korku dizisi Sahipli 1. bölümüyle cuma akşamı izleyicisiyle buluşacak.

17-02/22/sahipli.jpg

Senaristliğini ve yönetmenliğini Siccin, Musallat ve Üç Harfliler gibi başarılı korku film serilerinde imzası bulunan Alper Mestçi yer alırken, dizinin oyuncu kadrosunda Funda Güray, Baran Akbulut, Sait Genay, Ferit Kaya, Koray Şahinbaş yer alıyor.

Dizinin Konusu

Tek sezon ve 10 bölümden oluşan dizinin Büşra ile Selim'in geri dönüşü olmayan yolcuğunu konu alacak. Yaşadığı felaketin etkisiyle yıllar sonra doğduğu köye doktor olarak dönmeye karar veren Büşra öğretmen Selim'i tanımaya başladıkça, olaylar çözülmez bir hal alacaktır.

Blutv ekranlarında Türkiye'nin ilk korku dizisi Sahipli saat 20:00'da cuma akşamı ekranlara gelecek.

Bu zamana kadar görülmemiş bir ilke imza atan Doğan Medya Grubu desteğiyle BluTV'nin yeni dizisi Sahipli dizisi hakkında detaylı bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin