Şahsiyet'in oyuncu kadrosuna şok isim! İşte o oyuncu...

Onur Saylak ve Hakan Günday'ın dizisi Şahsiyet'in oyuncu kadrosuna o ünlü isim dahil oldu... Peki Şahsiyet'e katılacak ünlü oyuncu kim? Şahsiyet dizisi nerede yayınlanıyor? Şahsiyet dizisinin konusu ne? Şahsiyet oyuncuları kimler? Şahsiyet nerede çekiliyor? Şahsiyet kaçıncı sezon? Şahsiyet fragmanı yayınlandı mı? Haluk Bilginer kim?

Pınar Alçiçek
27 Aralık 2022 - 10:31
Kültür Sanat

2018’de Ay Yapım’ın puhu’da yayınladığı Şahsiyet dizisinin 2. Sezon haberi sevenlerini bir hayli heyecanlandırmıştı... Bu haber ardından hemen çalışmalara başlayan Hakan Günday ve Onur Saylak, oyuncu kadrosu için çalışmaları hızlandırdı. 

2. sezonu Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizide yer alacak karakter ise İlker Aksum olduğu öğrenildi...

22-12/27/sdfv.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Şahsiyet'in konusu ne? 

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul'un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu'nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh'ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur.

Şahsiyet oyuncu kadrosunda kimler var? 

Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ı buluşturan dizi, güçlü oyuncu kadrosuyla büyük bir başarı elde etti. Bu başarı, devamında Haluk Bilginer'e uluslararası Emmy Ödülleri'nde Şahsiyet dizisindeki performansı ile en iyi erkek ödülünü getirdi.

22-12/27/haluk-bilginer-dff.jpg

Haluk Bilginer kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

5 Haziran 1954 günü sigortacı Tahsin Bey ile ev hanımı Bedriye Hanım'ın üç çocuğunun ortancası olarak dünyaya gelmiştir. İzmir Türk Koleji mezunudur. Lise son sınıfta okulunun tiyatro koluna girdi ve Cahit Gürkan'ın öğrencisi oldu.

Demokrat İzmir Gazetesi'nin açtığı liselerarası tiyatro yarışmasında ilk ödülünü aldı. Jürideki tiyatro müdürü Ragıp Haykır'ın davetiyle İzmir Devlet Tiyatrosu'nda konuk oyuncu olarak çalıştı. Gençlik yıllarında İngiltere'de ünlendi. Öyle ki, İngiltere'deki bir dergiye "en seksi Türk" başlığıyla kapak oldu.

1987 yılında ilk defa Gecenin Öteki Yüzü adlı film çekimi için İstanbul'a geldi ve bu filmin setinde 1992'de evleneceği Zuhal Olcay ile tanıştı.

Hayatını bir süre İstanbul-Londra arasında sürdürdü. 1992'de evlendikten sonra çift, Hollywood'da "Indiana Jones" dizisinde, Türkiye'de de Yavuz Özkan'ın "İki Kadın" filminde birlikte rol aldı. 1996'da Tomris Giritlioğlu'nun 80. Adım filminde, ardından "İstanbul Kanatlarımın Altında", "Usta Beni Öldürsene", ve "Masumiyet" gibi ödüllü filmlerde rol aldı.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin