Sakıp Sabancı Müzesi ilk defa Cesur ve Güzel'i ağırladı

Bu akşam yayınlanan Cesur ve Güzel 13. bölümünde Cesur ve Sühan’ın özel buluşması ekranlara bomba gibi düştü. Cesur ve Güzel, Sakıp Sabancı Müzesi'nde Feyhaman Duran’ın “İki Dünya Arasında” isimli sergisine konuk oldu.

Sibel Karagöl
10 Şubat 2017 - 01:25
Gündem

Sühan’ın doğum günü için özel bir sürpriz hazırlan Cesur'un her ne kadar romantizm dolu sahnesi, dizinin hikayesi için önemli olsa da, bu buluşma Sakıp Sabancı Müzesi için de bir ilk niteliğiydi.

17-02/10/suhan-1486678348.jpg

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi ilk defa bir dizi ekibine kapılarını açtı. Sakıp Sabancı Müzesi’nin büyüleyici sergi alanında gerçekleşen romantik dakikalar, ekran başındakilere de adeta görsel bir şölen sundu.

17-02/10/cesur-ve-suhan-1486678380.jpg

 

Dizinin bu akşam yayınlanan bölümünde Türk Sanat Tarihi’nin öncü isimlerinden ressam Feyhaman Duran’ın “İki Dünya Arasında” isimli sergisindeki 1000’den fazla eseriyle bir arada gözüktüğü sahne, romantik ve büyüleyici atmosferiyle hafızalara kazındı.

Karahasanoğlu ailesinin resimlerinin çalınmasıyla başlayan serüvende, Cesur ve Güzel yayınlandığı ilk bölümden itibaren özellikle sanata ayrı bir ilgi göstermesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

17-02/10/cesur-ve-suhan-2-1486678435.jpg

Sanata ve sanatçıya verdiği destek için Cesur ve Güzel dizisine diziler.com ekibi olarak teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin