Sakla Beni 23. Bölümde Naz, hayatının ihanetini öğrendi! Mete, herkesin önünde İncila'nın gitmesine izin vermedi!

Star'ın çok beklenen dizilerinden Sakla Beni 23. bölümüyle ekrana geldi. Peki Sakla Beni 23. bölümde neler oldu? Sakla Beni 24. bölümde neler olacak? Sakla Beni 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sakla Beni dizisi nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisinde kimler rol alıyor? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni dizisi uyarlama mı? Sakla Beni reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
05 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Star’ın sevilen dizisi, OGM Pictures yapımı Sakla Beni 23. bölümüyle ekran geldi. Peki Sakla Beni 24. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

SAKLA BENİ 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kendisinden habersiz yapılan planı öğrenen İncila büyük bir şaşkınlık yaşarken bu haberi duyan Naz duruma çok öfkelenir. İncila meselesinden haberdar olduğunu Mete'ye söyleyen Kont Ziya, bu ilişkinin imkansızlığına vurgu yapar.

Kadir, iş konusunda yaşananlar yüzünden ona kızgın olan Naz'a kendini affettirebilmek için yoğun çaba harcar. Yaşanan bir gelişmeyse Naz'ın moralini yeniden düzeltir. İçinde taşıdığı yüklerden yorgun düşen İncila, Mete'nin bu konuya dair tutumundan rahatsız olur.

Kadir bazı gerçekleri söylemek için Mete'nin karşısına geçer, İncila ise Kadir'i hissettiği duygular ve atacağı adımlar konusunda cesaretlendirir. Çok önemli bir konuşmaya kulak misafiri olan ve Mete ile büyük bir yüzleşme yaşayan Naz, Mete'nin aşkına sahip çıkması için hiç beklenmedik bir hamle yapar.

Sakla Beni yeni bölümüyle Perşembe Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin