resim yok
16 Ekim 2010 - 00:00

Eşref Saati'nde birlikte rol alan oyuncular Özge Borak'la (28) Bülent Şakrak (33), evliliklerini noktalama kararı aldı. Son olarak Küçük Kadınlar'daki Eylül rolünü canlandıran Borak, önceki gün avukatı Aydın Kurban aracılığı ile Sarıyer Aile Mahkemesi'ne başvurarak, dört senelik eşi Bülent Şakrak'a boşanma davası açtı. Bir süre önce Bülent Şakrak'la birlikte yaşadığı evi terk ederek İstanbul Devlet Opera ve Balesi Baş Koreografı olan babası Selçuk Borak'ın evine taşınan Borak, eşi ile aralarında fikri ve ruhi anlaşmazlık bulunduğunu ve şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını savundu. Borak, eşi ile birbirlerinden karşılıklı olarak maddi-manevi herhangi bir taleplerinin olmadığını kaydetti. Çift arasında yapılan protokol uyarınca Beykoz'daki ev Bülent Şakrak'ta kalacak, Balıkesir'deki evin yarı hissesi Borak'ın olacak, erkek kadına seksen bin lira verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin