resim yok
18 Ekim 2010 - 00:00

Tuğçe Kazaz, evlendikten sonra Hristiyan olduğunu açıklayarak tepki çekmişti. Yapılan eleştiriler, Tuğçe Kazaz'ın "Artık vatanım Yunanistan" sözleri ile arttı. Yunan oyuncu ile evliliği yürümeyen Tuğçe Kazaz, önce Yunanistan'ı terk edip İtalya'ya yerleşti, ardından da bu kez Budizm'e merak sardığını açıkladı. Sürekli fikir değiştiren Tuğçe Kazaz, yine çark etti. Ancak ünlü modelin açıklamalarında bu kez geçmişte sarf ettiği sözler için pişmanlık vardı. Sözlerine "Türk olmak benim yaşamımın en önemli parçalarındandır" diye başlayan Tuğçe Kazaz, ekledi: "Türk olmak, gurur duyulacak bir nimettir. Avrupa ve Amerika'da modellik yaparken Türk olduğum için önüme bir çok zorluk çıkarıyorlar ama ben TC kimliğimi taşımaktan ötürü onur duyuyorum. Kişisel kazançlarımı kaybetme korkusu ile vatanımı asla inkar etmiyorum. Bu yüzden kaybettiğim işler olsa bile benim vatanım Türkiye'dir. Başka ülkelerde çalışmam onlara hayran olduğumu göstermez. Türkiye dışında hiç bir yerde yaşamak istemem."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin