resim yok
18 Ekim 2010 - 00:00

Türk Malı'nda iç savaş çıktı. Türk Malı'nın Erman Kuzu'su Şafak Sezer'le Abiye Kuzu'su Binnur Kaya, çekimler sırasında tartıştı. Sinirlenen Sezer, "Defol git" diye bağırdı. Göz yaşlarını tutamayan Kaya, setten ayrıldı. Türk Malı'nın setinde kavga çıktı. Dizinin Erman Kuzu'su Şafak Sezer'le eşi Abiye Kuzu karakterini canlandıran Binnur Kaya cumartesi gecesi Akatlar'da bir gece klübünde yapılan çekimler sırasında kavga etmeye başladı. Şafak Sezer sinirini alamadı ve Kaya'ya "Defol git" diye bağırmaya başladı. Settekiler de Sezer'i sakinleştiremedi. Sezer'in söylediği laflar karşısında ne yapacağını şaşıran ve ağlamaya başlayan Kaya, çantasını alıp seti terk etti. Yaşanan olay yüzünden tüm ekibin morali bozuldu. Yönetmen seti paydos etmek zorunda kaldı. Türk Malı'nın setinde daha önce de benzer sorunlar çıktığı ancak daha sonra tatlıya bağlandığı öğrenildi. RTÜK, Türk Malı'nda, Abiye ve Erman Kuzu karakterlerinin kullandığı bozuk Türkçe nedeni ile Show TV'den savunma istemişti. Türk Malı'nda söz konusu karakterler tarafından değiştirilerek söylenen Türkçe kelimelerin listesini çıkaran RTÜK uzmanları, Türk Malı'nın sadece 2 bölümünde toplam seksen bir ifadenin yanlış kullanıldığını belirlemişti. RTÜK uzmanları, kelime, deyim, özlü söz, özel isim, unvan, yer ismi, terim ve yabancı kelimelerden oluşan mini bir "Türk Malı sözlük" oluşturmuştu. RTÜK uzmanları tarafından hazırlanan raporda, çocuklara ve gençlere kötü örnek olduğu kaydedilen Türk Malı'nda çok fazla argo kelimenin diyaloglarda yer aldığı belirtilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin