Salem 3. sezon Cadılar Bayramı haftasında başlıyor!

WGN America'nın hit doğaüstü dramasının 3. sezonu için takvimlerinizi işaretleyin!

Volkan Küçükel
12 Ağustos 2016 - 17:22
Yeni Bölüm

WGN America'nın dizi sektörüne girmesiyle birlikte dikkat çeken dizilerinden biri olarak ortaya çıkan Salem'in ekran macerası yeni sezonda da sürecek.

SALEM 3. SEZON BAŞLIYOR!

Kanalın hit doğaüstü dramasının 3. sezonu için takvimlerinizi işaretleyin! Dizinin yeni sezonu Cadılar Bayramı haftasında 02 Kasım Çarşamba akşamı açılışını yapıyor.

MARILYN MANSON SÜRPRİZİ

Ve yeni sezonun en büyük sürprizi ise Marily Manson'ın dizi ekibine katılması oldu. Manson, yeni sezonda Thomas Dinley karakteriyle karşımızda olacak.

Sezonun sürpriz konuğu Manson'ın diziden ilk görüntüsü de paylaşıldı.

16-08/12/marilyn-manson-salem-1471010306.jpg

Manson'ın karakteri Thomas Dinley, Salem'de bir berber dükkanı sahibi cerrah olarak belirecek. Bakalım Dinley'in, Salem'de bitmek bilmeyen olaylardaki rolü ne olacak...

3. SEZON HİKAYESİ

Salem'in yeni sezonunda cadı Mary Sibley (Janet Montgomery) ile şeytanın mücadelesine tanık olacağız.

Brannon Braga ve Adam Simon'ın yaratıcısı olduğu dizinin oyuncu kadrosunda güzel aktris Janet Montgomery, Shane West, Seth Gabel, Ashley Madekwe, Tamzin Merchant, Elise Eberle, Iddo Goldberg, Joe Doyle, Oliver Bell ve Samuel Roukin gibi isimler rol alıyor.

Fox 21 Television Studios yapımcılığında hazırlanan yeni sezonun uygulayıcı yapımcı kadrosunda ise Brannon Braga, Adam Simon, Kelly Souders, Brian Peterson, Jeff Kwatinetz ve Josh Barry bulunuyor.

Salem 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin