Salih Bademci'nin 'metrobüs' esprisi viral oldu

Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü alan Salih Bademci'nin metrobüs esprisi sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Dilek Taşı'nın Mustafa'sı Salih Bademci'nin gülümseten o konuşması...

Berfin Sengil
04 Aralık 2023 - 17:25
Magazin

Kanal D'nin yeni sezon iddialı yapımlarından Dilek Taşı'nda Mustafa'ya hayat veren Salih Bademci, 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nden "En İyi Erkek Oyuncu" ödülü ile ayrıldı.

Başarılı oyuncunun toplu taşımada çekilen fotoğrafı sosyal medyanın gündemine otururken, 'metrobüs' esprisi ile adından söz ettirdi. Basın mensuplarının "Buraya da metrobüsle mi geldiniz" sorusuna Salih Bademci, "Hayır ama isterdim. Benim için en kıymetli şey zaman, gerisi teferruat. O yüzden zamanımı iyi kullandığım her yer benim için daha iyi" dedi.

Ulan İstanbul, İstanbullu Gelin, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Kulüp ve Terzi gibi dizilerde yer alan Salih Bademci, "Herkese çok teşekkür ediyorum övene de, dövene de. Çok sağ olsunlar, onlar sayesinde kritize edip üzerine bir şeyler koyuyoruz. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum bütün meslektaşlarım gibi" diyerek eleştirilere son noktayı koydu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin