Ne Gemiler Yaktım dizisinin Rutkay'ı kimdir? Berk Hakman kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkarken Berk Hakman Rutkay rolüyle ilk andan itibaren dikkatleri üzerinde topladı. Ne Gemiler Yaktım dizisi oyuncuları kimlerdir? Ne Gemiler Yaktım dizisi konusu nedir? Ne Gemiler Yaktım 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Ne Gemiler Yaktım dizisi hangi gün başlıyor? Ne Gemiler Yaktım Rutkay kimdir? Berk Hakman kimdir? Ne Gemiler Yaktım Toprak kimdir? Erkan Kolçak Köstendil kimdir?

Volkan Usta
04 Aralık 2023 - 21:05
Kültür Sanat

Show TV'nin yeni dizisi Ne Gemiler Yaktım ilk bölümüyle ekrana gelirken Rutkay rolüyle Berk Hakman dikkatleri üzerine çekti. Peki Ne Gemiler Yaktım'ın Rutkay'ı kimdir? Berk Hakman kimdir? İşte detaylar!

Rutkay (Berk Hakman): Psikiyatristler tarafından narsist olarak adlandırılan kişilik yapısındadır. Empati yeteneği gelişmemiş, vicdan azabı çekmeyen, duyguları çok kolay taklit edebilen biridir. İstediği olmadığında hızla agresifleşir. Ama bir yanıyla da çok zekidir.

BERK HAKMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Oyuncu Berk Hakman 14 Ağustos 1981 Ankara’da dünyaya geldi. Ailesinin kökenleri Saraybosna'ya dayanan Berk Hakman, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümüne bir süre devam etmiştir. Bu dönemde, okulun tiyatro kulübünün yanı sıra, yine Antalya'daki Tiyatro Atölyesi'ne girmiştir. Oyunculuk yapmaya karar vererek İstanbul'a yerleşmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Kırık Kanatlar, Seher Vakti, Felek Ne Demek?, Hatırla Sevgili, ES-ES, Mazi Kalbimde Yaradır, Suskunlar ve Kaçak dizilerinde oynamıştır. 11 ödüllü Tepenin Ardı filminde başrol oynamıştır. Babası, Erkin Koray'ın Yeraltı Dörtlüsü grubu elemanlarından Ataman Hakman'dır. Kendisi de bas, klavye, piyano, gitar, bateri ve trompet çalmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin