Salvage dizisi ABC kanalından deneme bölümü siparişi aldı!

ABC, Salvage dizisi için pilot bölüm siparişi verdi.

Volkan Küçükel
01 Şubat 2018 - 19:46
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından ABC, yeni yayın sezonu için aday dizilerini belirlemeye devam ediyor. Kanal "Salvage" isimli gizem-gerilim türünde yeni bir dizi için pilot bölüm siparişi verdi.

ABC Studios yapımcılığında, gösterimi yaklaşmakta olan For the People'ın showrunner'ı Don Todd'ın (This Is Us) senarist ve yürütücü yapımcılığında hazırlanan Salvage dizisinin konusu şöyle:

"SALVAGE" KONUSU

Salvage'ın hikayesi; Florida'nın kırsal bölgesindeki evine yeniden taşınarak sadece yalnız kalmak isteyen eski bir polis Jimmy Hill karakterini merkezine alıyor.

Ancak Jimmy'nin bu hevesi kursağında kalacaktır! Kayıp büyük İspanyol savaş gemisinin suya gömülmüş hazinesi ile bağlantısı bulunan yerel bir cinayetin işlenmesi sonrasında idealist bir polis memuru tarafından soruşturmanın içine itilir.

Jimmy soruşturma ilerledikçe kasabanın önde gelen kişisi, dışarıdaki ajanlar ve babasıyla karşı karşıya kalacaktır.

18-02/01/don-todd.jpg

Salvage; Todd'un ABC Studios ile olan sözleşmesinin bir gereği olarak ortaya çıktı. Todd bu sözleşme doğrultusunda ABC/Shondaland hukuk draması For the People'da yaratıcı/yürütücü yapımcı Paul Williams Davies'in yanında yürütücü yapımcı/showrunner pozisyonunda yer alıyor.

Donald Todd ayrıca ABC'nin komedi dizisi Samantha Who?'nun ortak yaratıcılarından birisi.

Salvage'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin