Sana Bir Sır Vereceğim bitiyor mu?

FOX ekranlarında yayınlanan ve bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılması planlanan 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

resim yok
14 Kasım 2013 - 15:06
Magazin

FOX ekranlarında yayınlanan ve bir kaç bölüm sonra yayından kaldırılması planlanan 'Sana Bir Sır Vereceğim' dizisi hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

FOX'ta yaz aylarında yayınlanmaya başlayan fantastik gençlik dizisi Sana Bir Sır Vereceğim'in yayından kaldırılacağı yönündeki haberlerin ardından dizinin hayranları sosyal medyada kampanya başlatarak kanal yönetiminden dizinin devam etmesini istediler.

 

DİZİ YENİ YILA KADAR DEVAM EDECEK

Vatan Gazetesi televizyon yazarı Oya Doğan, kişisel twitter hesabından duyurduğu haberde, Sana Bir Sır Vereceğim'in Aralık ayı sonuna kadar kesin olarak yayında kalacağını yazdı.

Dizinin yeni yıldaki akıbeti ise henüz netlik kazanmadı.

 

GÜNÜ DEĞİŞİNCE REYTİNGLERİ DÜŞMÜŞTÜ

Başrollerinde Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç ve Demet Özdemir'in oynadığı dizi, özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahipti.

Dizi ilk olarak yayınlandığı Cuma akşamları, gün birincisi olurken, Star'daki Medcezir'e karşı da reyting başarısı yakalamıştı.

Ancak Karagül dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanmasıyla, Sana Bir Sır Vereceğim gün değiştirerek Pazar'a alınmış ve ardından reytinglerde düşüş yaşamıştı.

 

FOX'TA 2 DİZİ BİTİYOR

FOX TV,  Bir Aşk Hikayesi ile Babam Sınıfta Kaldı dizilerini de kesin olarak bitirme kararı aldı.[reklam]

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Duru ve Tilki’yi birlikte gören Aylin, Tilki’nin onu aldattığına emin olur. Tilki’nin yalan söylemesi üzerine Duru’yla yüzleşmeye karar verir. Duru’dan aldığı cevap her şeyi daha da karmaşık hale getirir.

 

Aile ekonomik olarak zor zamanlar geçirmektedir. Giderleri karşılamakta zorlanan Mehmet karısının yüzüğünü satmak zorunda kalır. Bunu öğrenen Esra, Mehmet’in yaşadığı bu zor durumu kendi lehine çevirmek için plan yapar. Büyük Abi’nin emriyle, Meltem ve Levent, parti hazırlıklarına başlar.

 

Bu büyük planın parçası olan Savaş, Tilki'yle arasındaki buzları eritip, onu partiye gelmesi için ikna etmeye çalışır. Ancak Tilki gitmemekte kararlıdır. Aylin ise Tilki’yi kıskandırmak için partiye gidecektir. Buna rağmen Tilki’nin partiye gitmemesi Büyük Abi’nin planını zora sokacaktır.

 

 

'SANA BİR SIR VERECEĞİM' GEÇEN HAFTA NE KADAR İZLENDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin