Ünlü oyuncu fenalaşarak hastaneye kaldırıldı!

Oyuncu Kenan Ece'yle ilişkisine birkaç gün önce son veren Hatice Aslan’ın, sevgilisinin kendisini sık sık aldatması yüzünden bu kararı aldığı öğrenildi.

resim yok
14 Kasım 2013 - 15:22
Magazin

Oyuncu Kenan Ece'yle ilişkisine birkaç gün önce son veren Hatice Aslan'ın, sevgilisinin kendisini sık sık aldatması yüzünden bu kararı aldığı öğrenildi.

 

İşte detaylar:

 

HASTANEYE KALDIRILDI

Hayata küsen Aslan, dizi setinde fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

Hatice Aslan-Kenan Ece çifti, üç yıldır süren fırtınalı ilişkilerinde aldatma yüzünden birkaç kez ayrılıp barışmıştı.

Son aldatma vakalarıysa bardağı taşırdı ve Hatice Aslan (51) kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Ece'yi terk etti. Ancak bu ayrılık Aslan'a huzur getirmedi.

 

YEMEDEN İÇMEDEN KESİLDİ

Çevresindekilere eski sevgilisinin sık sık kendisini aldattığını anlatan ve çok mutsuz olan oyuncu yemeden, içmeden kesildi.

Aslan geçen hafta, rol aldığı 'Lale Devri' dizisinin setinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

 

SERUM TEDAVİSİ

Oyuncuya serum tedavisi yapıldı.

 

ASLAN'IN KARİYERİ

Ferhunde Hanımlar ve En Son Babalar Duyar dizileriyle, Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği Üç Maymun filmindeki rolleriyle tanınır.[reklam]

Sivas Lisesinde okudu. 1983'te Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı bitirdi. 1986'da İzmir Devlet Tiyatrosu'na girerek profesyonel oldu.

Ardından Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev alan Aslan, bu dönemde Ankara'da çekilen ve çoğunlukla kendisi gibi Devlet Tiyatroları oyuncularının rol aldığı Ferhunde Hanımlar dizisinde, ailenin ortanca kızı Nejla'yı canlandırdı. Daha sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu'na geçen Aslan, Hürrem Sultan ve Kınalı Kar dizilerinin ardından beş sezon En Son Babalar Duyar dizisinde oynadı.

Devlet Tiyatroları'nda ise, Ölümsüzler, Küçük Adam Ne Oldu Sana, Karacaoğlan, Müfettiş gibi oyunlarda rol aldı. Şu anda ise Lale Devri dizisinde oynamaktadır.

Nuri Bilge Ceylan'ın dördüncü uzun metrajlı filmi olan Üç Maymun'da baş kadın karakter Hacer'i canlandırdı. Bu, ilk sinema filmi oldu. Oyuncu bu rol için amatör ve profesyonel oyuncular arasında yapılan uzun bir arayışın sonunda, Ebru Ceylan'ın önerisi üzerine seçildi.

 

 

AİLEDEN ONAYLI SEVGİLİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin