Sana Bir Sır Vereceğim'de veda zamanı! Final ne zaman?

Geçtiğimiz yaz Fox TV'de yayınlanmaya başlayan; başrollerinde Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç ve Demet Özdemir'in bulunduğu fantastik-gençlik dizisinin final tarihi belli oldu.

resim yok
27 Ocak 2014 - 13:28
İptal - Onay

Sana Bir Sır Vereceğim ekranlara veda ediyor...

 

Geçtiğimiz yaz Fox TV'de yayınlanmaya başlayan; başrollerinde Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç ve Demet Özdemir'in bulunduğu fantastik-gençlik dizisinin final tarihi belli oldu.

 

 İşte detaylar:

 

29. BÖLÜM İLE...

Sosyal medyada oldukça sıkı takipçilerinin olduğu ve bu takipçiler ile sıkça gündeme gelen dizi 29. bölümü ile ekranlara veda ediyor.

 

BEKLENEN GELİŞME

Birçok kez Fox'un final kararından vazgeçmesini sağlayan dizinin hayranları bu kez mani olamadı ve beklenen gelişme oldu.

 

FİNAL TARİHİ

Sana Bir Sır Vereceğim, 02 Şubat Pazar akşamı saat 19:30'da final bölümüyle Fox'ta.​

 

GÜNÜ DEĞİŞİNCE REYTİNGLERİ DÜŞMÜŞTÜ

Başrollerinde Murat Han, Esra Ronabar, Ekin Koç ve Demet Özdemir'in oynadığı dizi, özellikle sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahipti.

Dizi ilk olarak yayınlandığı Cuma akşamları, gün birincisi olurken, Star'daki Medcezir'e karşı da reyting başarısı yakalamıştı.[reklam]

Ancak Karagül dizisinin yeni bölümlerinin yayınlanmasıyla, Sana Bir Sır Vereceğim gün değiştirerek Pazar'a alınmış ve ardından reytinglerde düşüş yaşamıştı.

 

HİKAYESİ

Kızı esrarengiz adamlar tarafından kaçırılmış bir anne... Eşini kaybetmiş, oğlunu kötülüklerden korumayı kendine görev edinmiş bir baba... Ve birbirinden farklı olağanüstü güçlere sahip beş çocuk...

Onlar bambaşka hayatlardan geldiler ama kendilerini korumak için bir aile olmak zorundalar.

 

FİNAL FRAGMANI

''Aylin ve Tilki hiç karşılaşmadılar..! hiç aşık olmadılar..! hiç görmediler!.. hiç seni seviyorum demediler..! Ve hatta hiç doğmadılar bile!..'' Sana Bir Sır Vereceğim Heyecan dolu Final bölümüyle 02 Şubat Pazar 19.30'da FOX'ta!..

 

 

'SANA BİR SIR VERECEĞİM' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin