Sandık Kokusu 13. Bölüm 2. Tanıtım yayında! Atilla ve Lale evleniyor mu?

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nun 13. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Sandık Kokusu 12. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
04 Mart 2024 - 23:21
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, büyük ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Karsu ve Atilla arasındaki aşk dolu dakikaların ekrana geldiği tanıtımda Reha’nın “Şimdi ocağıma düştün Atilla…” sözleri neler olacağına dair merak uyandırıyor. Atilla, babası Hasan’la karşı karşıya gelip Karsu hakkında açıklama yapmaya çalışırken, hayatında başka birinin olduğunu söylemesi dikkat çekiyor. Atilla ve Lale’nin gelin ve damat olarak görülmesi ise izleyicileri şoke ediyor. Karsu’nun Atilla ve Lale’yi gelin ve damat olarak gördüğü anların damga vurduğu tanıtım akıllarda birçok soru işareti bırakıyor.

SANDIK KOKUSU’NUN 13. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Atilla’nın Ozan adına Karsu’ya mesaj attığı ortaya çıkınca Karsu sinirlenir ve Atilla bir açıklama yapmak zorunda kalır. Lale evine döndüğünde Atilla ile arasında olanları düşünür. Atilla’nın gerçek kimliğini öğrenmek Lale’yi nasıl etkileyecektir? Bildiklerini saklayabilecek midir? Reha ortalığı karıştırmak için hazırdır. Atilla’nın sırrını öğrenir öğrenmez soluğu Hasan’ın yanında alır. Peki gerçekleri öğrenen Hasan, Karsu ve Atilla için nasıl planlar yapar? Diğer yandan Karsu ve Atilla buluşur. Bu onlar için çok özel bir gece olacaktır. Reha’nın keyfine diyecek yoktur. Lale ile ilgili önemli bir gelişme için sitede yemek düzenlemiş ve herkesi davet etmiştir. Peki herkesi şok edecek bu gelişme nedir?

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin