Sandık Kokusu 13. Bölümde Lale ve Atilla'nın yıldırım nikahı herkesi şok etti!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu 13. bölümüyle ekrana geldi. Sandık Kokusu 13. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
07 Mart 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, ilgiyle izlenen dizisi Sandık Kokusu dün akşam yayınlanan bölümü milyonları ekran başına kilitledi. Usta oyuncu Uğur Yücel’in ‘Hasan Başkaya’ karakteriyle izleyicinin karşısına çıkması bölüme damgasını vurdu. Hasan’ın gelişi Atilla’nın hayatındaki tüm dengeleri altüst etti. Hasan’ın baskısı sebebiyle Atilla’nın aniden Lale ile evlenmek zorunda kalması ekran başındaki izleyicileri şoke etti.

Soluksuz izlenen bölüm; #SandıkKokusu etiketi ile yaklaşık 7 saat boyunca TT listesinde kalarak sosyal medyanın gündemine oturdu. ABC1 20+’da 5.04 izlenme oranı 12.48 izlenme payı, AB grubunda 4.63 izlenme oranı 13.30 izlenme payı, Total’de ise 4.45 izlenme oranı 11.11 izlenme payı elde etti.

SANDIK KOKUSU 13. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sandık Kokusu’nun yayınlanan 13. bölümünde; Atilla’nın Ozan adına kendisine mesaj attığını öğrenen Karsu çok sinirlendi. Atilla, Ozan’ın sokak serserileri tarafından öldürüldüğünü ve Deniz üzülmesin diye bu gerçeği sakladığını söyledi. Atilla’nın açıklamasına ikna olan Karsu, Ozan’ın ölüm haberiyle büyük bir yıkım yaşadı. Lale, Atilla’nın gerçekte kim olduğunu öğrendi. 

Lale’ye mafya olduğunu açıklamak zorunda kalan Atilla, Reha’ya bir şey söylememesi konusunda sert bir uyarıda bulundu ancak Lale, abisini koruyabilmek için ona her şeyi anlattı. Reha, fabrikasında çıkan yangında bulunan çakmağı hatırladı ve Atilla’nın Hasan Başkaya’nın oğlu olduğunu anladı. Sessizce bu işi halledeceğini söyleyen Reha, Hasan’a ulaşmanın bir yolunu buldu ve hapishanede onu ziyaret etti. Hasan’a Atilla’yı şikayet eden Reha, Karsu ile olan ilişkisinden bahsetti. Bu durumu kabullenemeyen Hasan, hemen adamı Dilaver’i çağırdı ve Atilla ile ilgili her şeyi anlatmasını istedi. Hem Karsu’yla olan ilişkisini hem de Cengizhan’ın hala hayatta olduğunu öğrenen Hasan, hapishaneden çıkıp Atilla’yla konuşmak için hemen harekete geçti.

Bu sırada Karsu ve Atilla’nın ilişkisi ise artık gerçek bir ilişkiye dönüştü. İkili artık aşklarını saklamamaya karar verdi. Atilla, Karsu’yla romantik bir akşam planlarken, Dilaver’den Hasan Baba’nın çiftlikte onu beklediği haberini aldı. Büyük bir tedirginlikle babasının karşısına çıkan Atilla, duydukları karşısında şoke oldu. Her şeyden haberi olan Hasan, Atilla’yı Karsu ile tehdit etti. Atilla, Karsu’ya ve çocuklarına bir şey olmasın diye başka bir sevgilisi olduğunu söyledi. Hasan, bu kadınla tanışmak isteyince işler içinden çıkılmaz bir hal aldı. Çünkü Atilla, mecbur kaldığı için Lale’yi arayıp çağırdı. Hasan, Atilla’nın yalan söylediğini bildiği için onu cezalandırmak istedi ve Lale ile Atilla’yı yıldırım nikahıyla evlendirmeye karar verdi.

Final sahnesinde yaşananlar bölüme damgasını vurdu. Atilla’yı köşeye sıkıştırmayı başarıp Karsu’dan uzak tutacağı için büyük bir mutluluk yaşayan Reha, sitede Atilla ve Lale’nin nikah yemeğini organize etti. Karsu ve ailesi her şeyden habersiz davet edildiği bu yemeğe katıldı. Atilla’dan bir süredir haber alamadığı için meraklanan Karsu aniden karşısında Atilla ve Lale’yi gelin ve damat olarak buldu. Karsu ve Atilla’nın finaldeki acı dolu bakışları izleyicileri derinden etkiledi.  

Yeni bölüm tanıtımda Atilla ve Lale’nin evlendiğini öğrenen Karsu gözyaşlarına boğulurken, Atilla’nın Lale ile kendisini aynı anda idare ettiğini düşünüyor. Lale’yle aynı evde kalmak zorunda olan Atilla’nın öfkesi dikkat çekerken, Karsu’nun “Hayatımda ilk defa kendimi değerli hissetmiştim” sözleri izleyenleri etkiliyor. Atilla ve Lale’nin ani gelişen şoke edici evliliğinin ardından neler olacağı merakla bekleniyor.

Sandık Kokusu” yeni bölümüyle 13 Mart Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin