Sandık Kokusu 14. Bölüm 3. Tanıtımı yayında! Filiz yıllar sonra Adnan’ın evine tekrar adım atıyor!

Show TV'nin yeni dizisi Sandık Kokusu'nun 14. bölüm 3. tanıtımı yayınlandı. Sandık Kokusu 13. bölümde neler yaşandı? Sandık Konusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sandık Kokusu dizisi oyuncuları kimlerdir? Sandık Kokusu dizisi konusu nedir? Sandık Kokusu reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
11 Mart 2024 - 23:45
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, büyük ilgi gören dizisi Sandık Kokusu’nun Çarşamba akşamı ekrana gelecek yeni bölümünden üçüncü tanıtım yayınlandı. Hasan’ın “Bugün beni biri azarladı” sözlerinin dikkat çektiği tanıtıma Karsu’nun aldatma konusuyla ilgili yaptığı konuşma damgasını vuruyor.

Adnan ve Hande’nin yan yana olduğu anlar kafaları karıştırırken, Filiz yıllar sonra Adnan’ın evine tekrar adım atıyor. Filiz evde gördüğü manzara karşısında büyük bir şok yaşarken, Filiz’in ne gördüğü büyük bir merak konusu oluyor.  

SANDIK KOKUSU’NUN 14. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Atilla’nın evlendiğini gören herkes çok şaşırır. İkinci kez aldatılan Karsu, Atilla’nın ikisini aynı anda idare ettiğini düşünür. Lale’nin tehlikeli biri olduğunu anlayan Atilla, bu sahte evliliği sürdürebilecek midir? Irmak, Karsu’yu yeni birileriyle tanıştırır. Bu çabalar Karsu’da tepkiye yol açar.

Hasan’ın davası çözülür ve kimseye haber vermeden hapisten çıkar. Hasan, Karsu’yu merak eder ve bu merak onları Cennet Sitesi’ne götürür. O sırada Hasan Filiz’le çarpışır ve kafası karışır, hayatında ilk defa azarlanacaktır. Irmak’ın doktor randevusu için eski raporlarına ihtiyacı vardır, riskli hamilelik sürecinden dolayı alamaz ve Adnan evde olmadığı için Filiz gidip alacağını söyler. Eve girdiğinde çok rahatsız hisseder. Anılarıyla yüzleşirken girdiği odada karşılaştığı durum onu şok eder.

Sandık Kokusu yeni bölümüyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin