Sanem Çelik'in ardından Bir Litre Gözyaşı dizisinde ayrılık rüzgarları esecek!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisinin önümüzdeki bölümlerinde ayrılık rüzgarları esecek! Bir Litre Gözyaşı dizisinden hangi oyuncular ayrılacak?

Nurşah
08 Ocak 2019 - 16:28
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında sezon başında yayın hayatına başlayan Bir Litre Gözyaşı dizisi önümüzdeki haftalarda yeni bölümleri ile izleyici karşısına gelmeye devam edecek. Verilen üç haftalık aranın ardından yayınlanacak olan yeni bölümlerde sevilen dizinin takipçilerini büyük sürprizler bekliyor!

19-01/08/bir-litre-gozyasi-ayrilik-1546953446.jpg

Bir Litre Gözyaşı dizisinden kimler ayrılacak?

Figen karakterini canlandıran ve başrol oyuncularından birisi olan Sanem Çelik'in diziden ayrılacağı haberi izleyicilerde şok etkisi yaratmıştı. Fakat Bir Litre Gözyaşı dizisinin sürprizleri bununla sınırlı değil! Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre diziden ayrılacak başka isimler de var!

Güzin karakterini canlandıran usta oyuncu Nur Sürer, Suna karakterini canlandıran Goncagül Sunar, Cüneyt karakterini canlandıran Erdal Bilingen, Nur Berfin Çiroğlu ve Melis Hacic de Bir Litre Gözyaşı dizisinden ayrılacak isimler arasında gösteriliyor. Ayrıca dizide dört senelik bir zaman atlaması yaşanacağı ve gençlik dizisi konseptine doğru kayacağı da söylentiler arasında yer alıyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin