17 Kasım 2012 - 00:00

 

Önceki akşam yeni aşkı Kaan Urgancıoğlu ile Nişantaşı’na giden Derin Mermerci’nin polis çevirmelerine takılmamak için aldığı “polis şapkalı” önlem, şaşkınlık yarattı.
 
 
Nişantaşı’nda eğlendiler
Gizli aşkları Kelebek manşetiyle su yüzüne çıkan Derin Mermerci ve Kaan Urgancıoğlu, ilk yakalanma anının şokunu atlattıktan sonra gazetecilerden kaçmaktan vazgeçti. Önce GQ Türkiye’nin davetine el ele katılan çift, önceki akşam da Nişantaşı Frankie çıkışı habercilerin karşısındaydı.
 
Çevirmelere karşı önlem
Ultra mini eteği nedeniyle zor anlar yaşayan, üşüdükçe montunun yakalarına sarılan Mermerci, soruları yanıtsız bıraktı. Öte yandan minisinden bile çok dikkat çeken detay, otomobilinin önündeki polis şapkasıydı. Mermerci’nin polis çevirmelerine takılmamak için torpidonun üzerine o şapkayı bıraktığı anlaşıldı.       

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin