Sarah Dumont, Billy Malon, Aaron Abrams üçlüsü The Oath kadrosunda!

Sarah Dumont, Billy Malone ve Hannibal'dan tanıdığımız Aaron Abrams üçlüsü The Oath'ın oyuncu kadrosuna tekrar eden rollerle dahil olan yeni isimler oldular.

Volkan Küçükel
20 Temmuz 2017 - 12:45
Gündem

Crackle'ın hazırlıkları süren yeni dizisi "The Oath"ın oyuncu kadrosu artık iyice şekillenmeye başladı.

Sarah Dumont (Scouts Guide to the Zombie Apocalypse), Billy Malone (Santa Clarita Diet, Code Black) ve Hannibal'dan tanıdığımız Aaron Abrams üçlüsü dizinin oyuncu kadrosuna tekar eden rollerle dahil olan yeni isimler oldular.

OYUNCULARIN ROLLERİNİN DETAYLARI

Sarah Dumont dizide Frank'in (Malone) kumarhanesinin harika yeni patronu Kate Miller karakterine hayat verecek. Gizemli bir geçmişe sahip olan Kate, kendisini kazanmaya çalışan Steve Hammond'ın (Ryan Kwanten) dikkatini çekecektir. Kate'in sert görüntüsü şimdiye kadar dış dünyaya karşı etkili bir savunma mekanizması olarak görev yapmıştır. Acaba Kate, Steve'i dünyasına alması sonrasında gardını düşürecek midir?

Paramount'un aksiyon korku-komedisi Scouts Guide To The Zombie Apocalypse'ın başrol oyuncularından biri olan Dumont, dizi dünyasında The Royals (Mandy), Workaholics (Tori), Superstore (Nikki) ve The League (Emma) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

17-07/20/the-oath-oyuncu-kadrosu.jpg

Billy Malone, Steve'e gençlik çağından bu yana akıl hocalığı ve rehberlik yapan kumarhane yöneticisi Frank Albanese karakterini canlandıracak. Frank'in değişmez sadakati ve yol göstericiliği, babası Tom'dan (Sean Bean) yoksun Steve için kendisinin bir baba figürü olmasını sağlamaktadır. Ancak ikilinin arasındaki bu bağ çok yakında teste tabi tutulacaktır.

Yakın zamanda başrollerini Charlie Sheen, Whoopi Goldberg'in paylaştığı aksiyon filmi 9/11'de karşımıza çıkacak olan Billy Malone son süreçte Santa Clarita Diet (Travis), Code Black (Barry), Bones (Timothy Hodstedder) ve Murder in the First (Michael Criolla) gibi dizilerde konuk isim olarak yer almıştı.

Aaron Abrams ise Helixa Corporation'ın burnu havada, becerikli genç CEO'su David Shankman'a hayat verecek. David, şirketin yeni ilacı Zytocet'i FDA onayı beklerken el altından dağıtmak için Vipers lideri ile anlaşma yapacaktır. Bu pervasız zengin çocuk, pek farkında olmadan ilk sezonu şekillendirecek ölümcül olaylar dizisini harekete geçirecektir.

2013-15 seneleri arasında üç sezon boyunca Hannibal dizisinde Brian Zeller karakterini canlandıran 39 yaşındaki Kanadalı aktör yakın zamanda Blindspot (Matthew Weitz) ve Masters of Sex (Randy) gibi yapımlarda tekrar eden rollerle yer almıştı.

THE OATH OYUNCU KADROSUNDA BAŞKA KİMLER VAR?

Sean Bean ve Kwanten dışında daha önceden Cory Hardrict, Arlen Escarpeta, Katrina Law, J.J. Soria, Michael Malarkey, Eve Mauro, Kwame Patterson, Linda Purl ve Elisabeth Röhm gibi oyuncular The Oath'ın kadrosuna dahil olan isimler olmuşlardı.

17-07/20/sean-bean-crackle-2.jpg

"THE OATH" KONUSU

Joe Halpin'in (Hawaii Five-O) yaratıcılığını yaptığı ve ilk sezonu 10 bölümden oluşacak The Oath'ın hikayesi birbirini korumaya ve savunmaya yemin etmiş, farklı kültürlerden gelen bireylerden oluşan çetelerin dünyasına bizleri götürürken; katılması neredeyse imkansız olan yozlaşmış ve gizli toplulukların bilinmeyen dünyasına ışık tutacak.

THE OATH 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Curtis "50 Cent" Jackson'ın (Power) yapım şirketi G-Unit Film & Television ile Storied Media Group LLC ortak yapımcılığında hazırlanan The Oath'ın çekimleri San Juan, Porto Riko'da sürüyor. Dizinin 2018 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

17-07/20/crackle-logo.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin