Şarkıcı Emre Altuğ yeni sezonda Güldür Güldür ekibinde olacak!

Başarılı şarkıcı Emre Altuğ, ekranların en çok izlenen eğlence programlarından olan Güldür Güldür Show'un ekibine katılıyor. Detaylar haberimizde!

Merve Mutlu
15 Kasım 2018 - 10:29
Magazin

Ekranların en çok sevilen ve izlenen eğlence programlarından biri olan Güldür Güldür programı, haziran ayında yaptığı sezon finalinin ardından merakla beklenmeye başladı. Güldür Güldür programının bittiğine ilişkin çıkan haberler ise programın yönetmeni Ali Sunal tarafından yalanlandı. 

Yeni sezonuna 2019 yılının Ocak ayında başlayacağı ve yayın hayatına Tv8 ekranlarında devam edeceği duyurulan eğlence programının kadrosuna ise yepyeni isimler katılıyor. Kadroya yeni sezonda dahil olan oyunculardan biri de başarılı şarkıcı Emre Altuğ oldu. 

18-11/15/emre-altug.jpg

Şarkıcı Emre Altuğ'un Güldür Güldür programının kadrosuna dahil olduğu haberini ilk olarak programın yönetmeni olan Ali Sunal, kişisel sosyal medya hesabında paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu. 

18-11/15/screenshot_1.png

Şarkıcı Emre Altuğ'u da etiketleyererk, "Güldür Güldür'e hoşgeldin kendisi ailemize katıldı güzel arkadaşım keyif, şeref verdin" notuyla paylaştığı bu fotoğrafla müjdeyi verdi.

Hemen ardından Emre Altuğ da kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşarak haberi doğruladı.

18-11/15/emre-altug.png

"Veeee bu sezon ben de Güldür Güldür'deyim" notuyla fotoğraf paylaştı. 

Güldür Güldür programının yeni sezonda Tv8 ekranlarında olacağı açıklanırken, başlayacağı net tarih henüz paylaşılmadı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin