Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak?

12 Haziran'da 183.bölümüyle sezon finali yapan Güldür Güldür'ün yeni sezon tarihi belli oldu. Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak sorusu da bu şekilde cevap bulmuş oldu. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
15 Kasım 2018 - 10:10
Magazin

Ekranların sevilen eğlence programı Güldür Güldür Show, haziran ayında 183.bölümüyle seyirciye veda etmişti. Normal periyodunda Güldür Güldür Show programının ekim ayında izleyinin karşısına çıkması bekleniyordu. Ancak sevilen programın henüz başlamamış olması "Güldür Güldür Show bitti mi?" sorusunu akıllara getirdi.

İlk olarak Güldür Güldür Show Show TV genel müdürü Suavi Doğan’ın  Güldür Güldür Show’un 2018 2019 Yeni Sezonuna ocak 2019 da başlayacağını açıklamıştı. Programın yönetmeni Ali Sunal açıklamasında "Siz söylentilere inanmayın Güldür Güldür Show ocak 2019’da ekranlarda olmaya devam edecek" dedi ama hangi kanalda olduğunu söylememişti. 

18-11/15/guldur-guldur-show.jpg

2019 yeni sezonunda ise Güldür Güldür Show programı yaklaşık 3 ay gecikmeli başlayacak. Bunun nedeninin ise programın yayınlanacağı kanalın olduğu konuşulurken henüz net bir açıklama yapılmadı. Show TV'nin Genel Müdürü Suavi Doğan, "Güldür Güldür Show ekibi yazın bile çalışıyor. Çekimler bitiyor, film çekiyorlar. Bu yaz film çekmediler, dinlendiler. Ocak ayına kadar da dinlenecekler ve çok farklı skeçler ve karakterler ile yeniden doğup ekranlarda olacaklar" demişti.

Güldür Güldür Show ne zaman başlayacak?

Herkesin merak ettiği bu sorunun cevabını Güldür Güldür Show programının yönetmeni Ali Sunal, 2019 Ocak ayı olarak açıkladı. Birçok oyuncunun da programa katılacağının öğrenildiği programın net başlangıç tarihi açıklandığında sizlerle paylaşacağız. Sitemizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin