Adı taciz iddialarına karışan Efecan Şenolsun yeni bir açıklama yaptı!

Yaşamayanlar dizisinin setinde set arkadaşı olan oyuncu Elit İşcan'ı fiziksel ve sözlü olarak taciz ettiği iddia edilen Efecan Şenolsun, Çarpışma dizisinin kadrosundan çıkarıldığı iddialarına cevap verdi. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
15 Kasım 2018 - 09:51
Magazin

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi bir haber düşmüştü. Habere göre Yaşamayanlar dizisinde rol alan oyuncu Elit İşçan, yine aynı dizide rol alan Efecan Şenolsun'un fiziksel ve sözlü olarak tacizine uğramış ve ifadesinde Efecan Şenolsun'un sete alkollü geldiğini açıklamıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ‘basit cinsel saldırı, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından hakkında soruşturma başlattığı Şenolsun'u ve set çalışanlarını ifadeye çağırmıştı. Olayın ardından da Efecan Şenolsun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla iddiaları reddetmiş ve asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu iddia etmişti.

18-11/15/efecnan.jpg

Tüm bu iddiarın ardından dava süreci devam ederken, Efecan Şenolsun'un kadrosunda olduğu Çarpışma dizisinin yapım şirketi Ay Yapım'dan bir açıklama geldi. Efecan Şenolsun hakkında dava açılması durumunda Yakup karakterini canlandıracak Efecan Şenolsun ile yollarını ayıracaklarını belirten şirket açıklamasının ardından, adı taciz iddialarına karışan oyuncu da açıklama yaptı. 

18-11/15/efecan.jpg

Olayların, oyuncu Elit İşcan'ın anlattığı gibi olmadığını söyleyen ve olayların üzerinden epey bir zaman geçmiş olmasına rağmen dava sürecinin yeni başlatıldığına dikkat çeken Efecan Şenolsun, "Çarpışma projesinin adının dava sürecine dahil olmaması için gerekeni yapmaya hazırım. Şu anda konu soruşturma sürecindedir ve işime devam ediyorum." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin