Adını Sen Koy bitti mi? Tv8 ekranlarına geçen dizi yayından kaldırıldı mı?

Sevilen günlük dizilerden Adını Sen Koy neden yayınlanmıyor? Yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Nurşah
15 Kasım 2018 - 09:41
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarına transfer olan Adını Sen Koy bitti mi? Tv8 yayın akışında yeni bölüm bilgisi yer almayan günlük dizi yayından kaldırıldı mı?

 18-11/15/adini-sen-koy-bitti-mi.jpg

Adını Sen Koy neden yok?

Adını Sen Koy, yayın hayatına TRT1 ekranlarında başlamış ve izleyiciden büyük bir beğeni kazanmıştı. TRT'nin ardından Star Tv ekranlarına transfer olan dizi, bu kanalda da aynı beğeni ile yayınlanmaya devam etmişti. Yaz aylarında sevilen başrol oyuncuları ile yolları ayrılan diziye Cenk Torun ve Deniz Durmaz katılmıştı.

Son olarak bu sezon başında Tv8 ekranlarına geçen Adını Sen Koy ilk olarak hafta içi 18.45 saatinde ekrana gelmiş ardından da 12 Kasım 2018 tarihinden saat 12.30'da yayınlanacağı duyurulmuştu.

 18-11/15/adini-sen-koy-tv8-yayin-akisi.jpg

12 ve 13 Kasım tarihlerinde yeni bölümleri ile 12.30'da ekrana gelen dizinin yeni bölümü dün yayınlanmadı. Tv8 yayın akışı listesini incelediğimizde bugün ve yarın da yeni bölümün ekrana gelmeyeceğini görüyoruz. Sevilen günlük dizinin en yakın yayın tarihi 18 Kasım Pazar günü saat 09:45 olarak görünüyor. Fakat yeni bölüm ibaresi bu bölümde de yer almıyor.

Yayın akışından aniden kaldırılan dizi hakkında kanaldan herhangi bir açıklama gelmedi. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin