Kızım Asu kimdir? Öykü annesi ile karşılaşıyor!

Çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın izleyenleri kendisine hayran bıraktığı Kızım dizisinde Öykü'nün annesi Asu kimdir? Selin Şekerci hakkında...

Nurşah
15 Kasım 2018 - 09:27
Yeni Bölüm

Tv8 ekranlarının cuma akşamları izleyici karşısına çıkan sevilen dram dizisi Kızım Asu karakterini canlandıran Selin Şekerci kimdir? Kaç yaşında?

 18-11/15/kizim-dizi-oykunun-annesi.jpg

Kızım Öykü'nün annesi Asu kimdir?

Kızım dizisi oldukça duygusal bir konuya sahip. Annesi tarafından terk edilen Öykü, teyzesi tarafından büyütülmüştür. Kalıtsal bir hastalık olan Niemann Pick hastalığına sahiptir. Teyzesinin onu bırakmasının ardından babası Demir ile yaşamaya başlamıştır.

 

Öykü'nün annesi Asu karakteri ise sevilen oyuncu Selin Şekerci tarafından canlandırılmaktadır. Asu, kızını henüz çok küçükken Zeynep'e bırakıp gitmiştir. Zeynep ile Öykü'nün akrabalıkları olmamasına rağmen, Zeynep kendisini Öykü'ye teyzesi olarak tanıtmıştır. Dizinin 16 Kasım Cuma tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümünde Öykü ile Asu karşılaşacaktır.

 18-11/15/kizim-dizi-selin-sekerci.jpg

Selin Şekerci kimdir?

Haziran 1989 doğumlu güzel oyuncu an itibarıyla 29 yaşındadır. Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okumuştur. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin