Titans 1. sezon 6. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve hikayesi

DC Universe dizisi Titans'ın 1. sezon 6. bölümü yaklaşıyor. Titans yeni bölümde Dick Grayson ve Jason Todd buluşuyor. Yeni bölüm fragmanı ve konusu...

DC Universe'in her geçen hafta hayran kitlesini arttıran süper kahraman dizisi "Titans"ın ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi, son olarak "Together" isimli beşinci bölümüyle ekranlara geldi.

TITANS 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Dr. Adamson'ın Chicago'da lüks apartman dairesinde omlet yapma sahnesiyle açılan bölümde artık bir arada olan Titans ekibi Dick, Kory, Rachel ve Gar'ın düşük bütçeli bir motele yerleşmesi ve tehlikelere karşı birbirlerini tanıma ve yeteneklerini görme çalışmalarını izledik.

Dick ile Kory arasında şaşırtan sıcak bir yakınlaşma yaşanırken; bölümün ilerleyen dakikalarında Nükleer Aile, yeni babalarıyla birlikte Rachel'ın izini buldu. Ancak Dick, Kory, Rachel ve Gar tüm farklılıkları ve anlaşmazlıkları bir kenara bırakıp birlikte çalışmaya ve birbirlerine güvenmeye karar vermişlerdir. Bu ruhla savaşan ekip Nükleer aileyi alt etmeyi başarır.

Dick, ailenin nereden geldiğini ve son olarak kimlerle iletişime geçtiğini araştırmaya başlar. Bu araştırma sonucunda Dr. Adamson'ın izini bularak ona ulaşır. Dick, kendisinden cevaplar istese de Dr. Adamson, açığa çıktıkları için çalıştığı organizasyonun bir dakikadan kısa bir sürede kendilerini ödürmeye geleceğini söyler. Ardından maskeli silahlı adamlar daireye girer. Kısa bir süre sonra etraf sis bulutu haline gelir ve yeni Robin ortaya çıkarak Dick'i buradan kurtarır.

TITANS 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN?

Titans'ın yeni bölümü "Jason Todd" 16 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde neler olacak?

18-11/15/1-sezon-6-bolumden-kare.jpg

TITANS 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Dick, Titans ekibi ile yeniden bir araya gelmeden önce isteksizce de olsa yeni Robin, Jason Todd (Curran Walters) ile buluşur ve ikili geçmişten kalan bir hesaplaşma için bir takım olurlar.

Hedef ise Dick'in geçmişinden gelen, muhtemelen ebeveynlerinin ölümüyle ilgili insanları stratejik olarak hedef alan esrarengiz bir maskeli katildir.

18-11/15/1-sezon-6-bolumden-kare5.jpg

Bölümde aynı zamanda Dick Grayson'un, Batman'le neden yollarını ayırmaya ve kendi yolunu çizmeye karar verdiğiyle ilgili daha fazla ayrıntı elde edeceğiz.

YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/15/1-sezon-6-bolumden-kare1.jpg

18-11/15/1-sezon-6-bolumden-kare2.jpg

18-11/15/1-sezon-6-bolumden-kare3.jpg

18-11/15/1-sezon-6-bolumden-kare6.jpg

"Titans" 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin