Dusty Slay ve Chadd Gindin ikilisinden ABC'ye komedi dizisi!

ABC kanalı Dusty Slay ve Chadd Gindin ikilisinin arkasında olduğu yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Nashville'li komedyen Dusty Slay, Santa Clarita Diet yazar/yürütücü yapımcısı Chadd Gindin, Levity Live! ve ABC Studios iş birliğiyle ABC kanalı için yeni bir komedi dizisi geliştiriliyor.

DİZİNİN KONUSU

Senaryosunu Gindin'in kaleme aldığı, yarımşar saatlik bölümlerden oluşacak henüz ismi netleşmeyen dizinin konusuna bakacak olursak;

Slay'in Alabama karavan parkında üç çocuğun en küçüğü olarak yetiştiği dönemden ilham alınarak oluşturulan dizinin hikayesinin merkezinde mavi yakalı yaşam tarzına rağmen, sevdiklerine normal bir yaşamın tüm keyif ve sevinçlerini vermeye çalışan orta yaşlı bekar bir anne bulunuyor.

18-11/14/dusty-slay.jpg

PROJENİN ARKASINKİ İSİMLER VE İŞLERİ

Slay'in oyuncu kadrosunda da yer aldığı dizinin yürütücü yapımcılığını Levity Live!'dan Judi Marmel ve Alex Goodman üstleniyor.

2018 Montreal Just For Laughs Komedi Festivali'ndeki performansıyla parlayan ve ardından The Tonight Show With Jimmy Fallon'a katılarak tanınırlığını arttıran Dusty Slay ayrıca Jimmy Kimmel Live!'da da yer aldı.

Kariyerine Saturday Night Live'da yardımcı yazarlık yaparak başlayan Chadd Gindin'in geçmiş dönem yazarlık işleri arasında ise Santa Clarita Diet, Angel from Hell, The Cleveland Show, The Millers ve Up All Night gibi komedi dizileri bulunuyor.

ABC Studios yapımcılığındaki dizinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin