The Good Cop dizisinin 2. sezonu olacak mı?

Netflix, 10 bölümlük ilk sezonu izleyiciyle buluşan yeni dizisi The Good Cop'ın geleceği için kararını verdi. Buna göre dizinin yeni sezonu olmayacak.

Online yayın platformu Netflix geçtiğimiz haftalarda ilk sezon bölümlerini sunduğu komedi soslu polisiye dizisi "The Good Cop" ile yola devam etmeyecek!

THE GOOD COP 1. SEZON SONUNDA İPTAL EDİLDİ!

Tony Danza ve Josh Groban ikilisini başrollerde izlediğimiz dizi resmen iptal edildi. Buna göre The Good Cop'ın 2. sezonu olmayacak.

18-11/14/the-good-cop-netflix.jpg

Netflix'ten gelişmeyle ilgili yapılan açıklamada;

"The Good Cop ikinci sezonu için geri dönmeyecek. Bu klasik tuhaf baba-oğul hikayesini Netflix'e taşıdıkları için yaratıcı Andy Breckman ve diğer yapımcılara, yazarlara, Tony Danza ve Josh Groban başta olmak üzere tüm oyuncu kadrosuna minnettarız" ifadeleri kullanıldı.

The Good Cop için alınan bu iptal kararının pek şaşırtıcı olduğu söylenemez. Erez ve Tomer Aviram'ın yaratıcısı olduğu aynı isimdeki İsrail yapımı diziden uyarlanan The Good Cop, 21 Eylül'de ilk sezon bölümlerinin izleyiciyle buluşmasından itibaren dizi bolluğunun yaşandığı şu dönemde fazla ses getirememişti.

18-11/14/the-good-cop-dizisi.jpg

THE GOOD COP'IN KONUSU

Dizinin hikayesinin merkezinde prensip sahibi olmayan, sokakların içinden gelen kötü şöhretli ancak iyi kalpli, NYPD'den emekli polis baba Tony Sr. (Tony Danza) ile hastalık derecesinde dürüst, kurallara sadık, Brookly'nin en zorlu davaları üzerinde çalışırken bile prensiplerinden taviz vermeyen polis oğlu Tony Jr. (Josh Groban) yer alıyor. Birlikte yaşamak zorunda kaldığı babasının, işinden aşk hayatına kadar hemen her alanda kendisine öğütlerde bulunması Tony Caruso Jr.'ın sabır ve ahlakının ciddi bir sınavdan geçmesine neden oluyor.

The Good Cop'ın oyuncu kadrosunda ayrıca ana kadın karakter Cara Vasquez'i canlandıran Monica Barbaro, Isiah Whitlock, Jr (Burl Loomis), Frank Whaley (Joseph Privett), Brooke Carrell, Muhammad Abuhaikal, Matthew Saldivar, John Scurti (Wendell Kirk) ve Bill Kottkamp (Ryan) gibi isimler bulunuyor.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda showrunner Andy Breckman ile birlikte Randy Zisk, Howard Klein ve Tony Danza yer alıyor.

18-11/14/the-good-cop-dizisi-iptal-edildi.jpg

NETFLIX İPTALLERE DEVAM EDİYOR!

The Good Cop böylelikle Netflix'in son dönemde iptal etmiş olduğu American Vandal (CBS TV Studios), All About the Washingtons, Iron Fist ve Luke Cage (ABC Studios) dizilerinin arasına katılmış oldu.

"The Good Cop" Türkçe Alt Yazılı Resmi Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin