İlk Türk Netflix dizisi Hakan:Muhafız'ın fragmanı yayınlandı!

14 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan ve Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı merakla beklenen Hakan:Muhafız dizisinin ilk resmi fragmanı yayınlandı!

Nurşah
14 Kasım 2018 - 18:00
Magazin

Büyük bir merakla beklenen ilk Türk Netflix dizisi Hakan:Muhafız için geri sayım başladı! Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan ve Okan Yalabık gibi başarılı oyuncuların yer adığı dizi 14 Aralık 2018 tarihinde izleyicilerine kavuşacak.

İlk on bölümü bir anda yayınlanacak olan Hakan: Muhafız dizisinin ilk resmi ve uzun fragmanı da izleyicinin beğenisine sunuldu bile. Oyuncu kadrosu ve farklı konusu ile ülkemizde heyecan uyandıran dizide bir antika dükkanında çalışan Hakan'ın (Çağatay Ulusoy) kendisine verilen İstanbul'u koruma görevini üstlenmesinin ardından başına gelenleri anlatacak. 190'dan fazla ülkede yayınlanacak olan Hakan:Muhafız dizisi ile ilgili olarak Netflix Türkiye ekibi tarafından şu açıklamalar yapıldı:

"Zamanı geldi. The Protector, çok yakında sadece Netflix’te. Hakan’ın sıradan devam eden hayatı, İstanbul’u korumakla yükümlü, gizli ve kadim bir zümreye bağlı olduğunu öğrendiğinde birden altüst olmuştur. Yaşadığı şehir, Ölümsüzler’in tehdidi altındadır. Hakan şehri nasıl koruyacağını hızlıca öğrenmek zorundadır. Ancak, hazırlıksız yakalandığı bu görevi üstlenmeyi reddetmektedir. Hakan, Son Muhafız olarak kaderinin gerektirdiğini yerine getirebilecek mi?"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin