Preacher'ın yıldızı ünlü aktör Dominic Cooper yeni dizisiyle güldürecek: Peacock

Sky kanalı Dominic Cooper'lı yeni komedi dizisi Peacock'ı duyurdu. Peacock dizisinin konusu ne?

Preacher dizisinin Jesse Custer'ı ünlü aktör Dominic Cooper (Mamma Mia!), İngiliz Sky kanalında izleyiciyle buluşacak "Peacock" isimli komedi dizisinin başrolüne getirildi.

"PEACOCK" DİZİSİNİN KONUSU NE?

People Just Do Nothing dizisinin arkasındaki ekibin mutfağında yer aldığı dizinin hikayesi bir spor salonunu merkezine alıyor.

BBC Three komedisi People Just Do Nothing'de DJ Steves'e hayat veren Steve Stamp ile Ben Murray'ın senaryosunu kaleme aldıkları dizide Cooper'ı bir fitness eğitmeni olarak göreceğiz.

Orta ölçekli bir spor salonunda çalışan Andy Peacock (Cooper), burada selfie ve Instagram bağımlısı müşterileriyle ilgilenmektedir.

18-11/14/dominic-cooper.jpg

Cooper bu proje ile seneler sonra yeniden bir İngiliz dizisinin oyuncu kadrosuna katılmış oluyor.

Geçmiş dönemde Sky Atlantic draması Fleming: The Man Who Would Be Bond'da rol alan aktör daha yakın geçmişte Agent Carter'da genç Howard Stark olarak karşımıza çıkmıştı. The Escape ve Mamma Mia! filmlerinde de rol alan oyuncu AMC dizisi Preacher'da Jesse Custer'a hayat veriyor.

Yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizinin yapımcılığını Friday Night Dinner, Cold Feet, Shaun of the Dead, Raised by Wolves ve Baby Driver gibi yapımların arkasındaki Big Talk Productions üstleniyor.

18-11/14/sky-kanali-1542205490.jpg

Dizinin pilot bölüm çekimlerine önümüzdeki haftalarda başlanması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin