Sarp Akkaya: "Zor bir çocukluk geçirdim"

Katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Sarp Akkaya, rol gelince ne kadar seçici olduğundan bahsetti. Çocukluğundan da söz açan Akkaya, çabuk büyümek istemesinin nedenini de anlattı. İşte Sarp Akkaya'nın o itirafları...

ozan
02 Kasım 2023 - 15:57
Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla NTV ekranlarına gelen Empati'nin bu Çarşamba konuğu başarılı oyuncu Sarp Akkaya oldu. Yaşanmış gerçek hikayelerle Empati kuran Sarp Akkaya, "Rol gelince seçici davranıyorum. Oynadığım şeyde beni ilgilendiren, meraklandıran ve heyecanlandıran bir şey olmasını bekliyorum." dedi.

Başarılı oyuncu Kadıköylü olduğunu ifade ederken, "Deniz manzaralı bir ev hayalim yok. Bir yalı dairesinde oturmak gibi amacım yok" diyerek samimi açıklamalar yaptı.

23-11/02/sarp-akkaya1.jpg

'Ne Zaman Büyüyeceğim Diye Evde Dolaşırdım'

Kendisi gibi 2 kardeşi de oyuncu olan Sarp Akkaya, boşanan bir ailenin çocuğu olduğu için çok zor bir çocukluk geçirdiğini ilk kez anlattı.

Akkaya, "13 yaşımdaydım, annemle babam ayrılma kararı aldı. Çocukta bir tahribat yaratıyor bu, bende de yarattı. Kaya'da daha az, ablamda çok daha az. 13 yaşımdan 21-22 yaşıma kadar zor bir süreçti, boşanmış bir anne babanın çocuğu olmak. Bayram sabahları yine birlikte kahvaltı ediyoruz, ama insan arıyor yokluğunu. Ne zaman büyüyeceğim diye evde dolaştığımı hatırlıyorum, bir çocuk niye büyümek istesin ki?" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin