Savaşçı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Merakla beklenen Fox ekranlarının yeni dizisi Savaşçı'nın yayın hayatına başlayacağı tarih kesinlik kazandı. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu içeren haberimiz sizlerle...

Sibel Karagöl
03 Nisan 2017 - 21:51
Gündem

Tanıtım fragmanlarıyla büyük beğeni toplayan Savaşçı dizisi FOX ekranlarında yayın hayatına başlamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Cesur askerlerden oluşan bir timin hikayesini konu alan Savaşçı'nın yayın tarihi kesinlik kazandı.

17-04/03/s5.jpg

Yapımcı koltuğunda Poyraz Karayel dizisine imza atan Limon Film'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise daha önce Şubat, Kaçak ve Bana Hicran De dizilerinde başarılı işler ortaya çıkaran ünlü yönetmen Volkan Kocatürk yer alacak.

17-04/03/s9.jpg

Senaryosunu Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı, merakla beklenen yeni dizi Savaşçı 9 Nisan Pazar akşamı saat 20.00’de ekranlara merhaba diyecek.

17-04/03/s2.jpg

Yaklaşık bir yıl süren hazırlık çalışmalarının ardından, Özel Kuvvetler Komutanlığı'na bağlı, halk arasında bilinen adıyla Bordo Bereliler'e mensup bir timin cesur ve dillere destan hikayesini konu alan Savaşçı yayın hayatına başlamadan büyük beğeni topladı.

Savaşçı Konusu

Geçmişinde Bordo Bereliler’in seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Kopuz Albay (Murat Serezli) ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un (Berk Oktay) hapishaneden çıkmalarının ardından süre gelen terör örgütlerine dur diyebilmek için tekrar bir araya gelir. Korkusuz ve görev bilinicini en üst seviye tutan ekip, sonsuz vatan sevgisiyle ülkenin yıllardır kaybedilen binlerce şehit için bükülmez bir birlik olarak vatanın her yerinde savaşmaya başlayacak. Sevdiklerini, ailelerini, özlemlerini bir kenara bırakan Savaşçı'lar, kendilerini adadıkları vatan için yaptıkları fedakarlıkları içeren öyküsüyle ekranlarda fırtına gibi esecek. 

17-04/03/s3.jpg

Öyküsü, anlatımı ve yapım standartları ile Türk televizyonlarında bir ilk olacağının sinyallerini veren Savaşçı dizisinin başrollerinde yer alıyor.

Savaşçı Oyuncu Kadrosu

Başrollerini son olarak 'Dağ 2' filminde yer alan Murat Serezli ve yakışıklı oyuncu Berk Oktay'ın paylaşacağı dizinin oyuncu kadrosunda daha önce Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Evli ve Öfkeli'de izlediğimiz Yıldız Çağrı Atiksoy yer alıyor. Ayrıca geniş ve deneyimli oyuncu kadrosundan Kiralık Aşk dizisinin son sezonunda başrol karakterlerden biri olarak yer alan Uğur Biçer ve daha önce Dağ filmindeki ve en son Sevda Kuşun Kanadında dizisindeki muhteşem oyunculuğuyla gönünülerde taht kuran yakışıklı oyuncu Ufuk Bayraktar yer alıyor.

17-04/03/s0.jpg

Kahraman Türk askerlerinin hikayesini konu alan ve gişe rekorları kıran Dağ filminden iki oyuncunun Savaşçı dizisinde yer alması hayranlarından tam not aldı.

17-04/03/s6.jpg

Yeni karakterileri için eski hallerinden bambaşka bir imaja giren Savaşçı'ların haberini buradan takip edebilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİK

Daha önce Trt 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat dizisinin senaryosunu üstlenen Süleyman Çobanoğlu'nun kaleminden çıkan sürükleyici öyküsüyle ekranlara gelecek olan Savaşçı dizisi ilk bölümüyle 9 Nisan Pazar günü saat 20.00’de FOX ekranlarında yerini alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin